Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι έκανε ο άνθρωπος! Είναι «χειρούργος», δεν είναι διαιτητής

Τι έκανε ο άνθρωπος! Είναι «χειρούργος», δεν είναι διαιτητής
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 - 20:20
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αυτός δεν είναι διαιτητής! Τι είναι αυτός που έφερε ο Περέιρα για το ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ; Μιλάμε για φοβερά και τρομερά πράγματα και ο Πορτογάλος έπρεπε να είχε παραιτηθεί με όσα κάνει ο συμπατριώτης του που είναι και «πουλέν» του.

Χειρουργείο Νο 1: Ήταν ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Όμως, ο Ζόρζε Σόουζα ο διαιτητής που σφυρίζει Ολυμπιακός-ΑΕΚ όχι μόνο δεν πήγε στο VAR, δεν έδειξε ούτε κίτρινη κάρτα! Πρόκειται για τη φάση του 12', όταν ο Τσιγκρίνσκι, στο κέντρο μπροστά στα μάτια του Πορτογάλου ρέφερι, πήγε με τις τάπες στον αστράγαλο του Καμαρά. Η αποβολή είναι αναμφισβήτητη, όμως ο Σόουζα δεν επιβεβαίωσε τα υψηλά στατιστικά του καθώς θεωρείται «καρτάκιας». Το... πουλέν του Περέιρα άλλαξε φιλοσοφία και έγινε «εξυγιαντής» επειδή ήρθε στην Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος παραιτήθηκε ή ακόμη; Δεν έχει καταλάβει ότι ορισμός σημαίνει ευθύνη.

Αντίθετα στον Σεμέδο έβγαλε κίτρινη κάρτα στο 2', όμως οι παίκτες της ΑΕΚ βαράνε και ο Πορτογάλος δεν τα βλέπει αυτά.

Χειρουργείο Νο 2: Στο 26' δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Ελ Αραμπί επειδή ανακάλυψε χέρι του Γκιλιέρμε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ολιβέιρα στο κέντρο και ενώ η μπάλα χτύπησε στο στήθος του παίκτη της ΑΕΚ, όπου είναι το χέρι του παίκτη του Ολυμπιακού που όμως δεν το βρήκε!

Ο Φωτιάς (Πέλλας) γιατί τον κάλεσε στο VAR, δεν ήταν φάση για VAR;

Ο Πορτογάλος Σόουζα αποδεικνύει ότι ο Περέιρα δεν είναι ικανός να κάνει ορισμούς. Τα έχει κάνει... μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο. Οι παίκτες της ΑΕΚ μαρκάρουν σκληρά, όμως ο ρέφερι κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Επανερχόμαστε για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ελ Αραμπί: Ο Φωτάς (Πέλλας) δεν έπρεπε να τον καλέσει στο VAR. Είναι απαράδεκτος και ο Ελληνας ρέφερι.

Είναι ντροπή αυτά που κάνει ο Σόουζα στο Καραϊσκάκη! Παίζει 100-0 κατά του Ολυμπιακού.

Χειρουργείο Νο 3: Στο 94' έπρεπε να αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Τσιντώτα και να δώσει φάουλ στον Ολυμπιακό, επειδή ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έπιασε την μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή υπό την πίεση του Γκερέρο.

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκη δύναμη» (pic)

«Ερυθρόλευκη δύναμη» (pic)

Η ξεχωριστή ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους πανηγυρισμούς των Πειραιωτών στο γκολ του Ρούμπεν Σεμέδο κόντρα στην ΑΕΚ.

Μαγικός ο κόσμος του Θρύλου!

Μαγικός ο κόσμος του Θρύλου!

Καταπληκτική ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος μετέτρεψε σε «καμίνι» το Ναό, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν στη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.