Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διάβασε το ματς, έπαιξε σωστά, νίκησε!

Διάβασε το ματς, έπαιξε σωστά, νίκησε!
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 - 21:59

Φαινόταν, από νωρίς στο ματς, ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ένα γκολ. Ένα γκολ νωρίς και το ματς απέναντι στην ΑΕΚ θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο εύκολο. Όταν το βρήκε, ο Θρύλος πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έδειξε ικανός να βάλει και άλλα γκολ. Μάλιστα, πριν το ημίωρο πέτυχε και ένα δεύτερο. Αλλά δεν μέτρησε…

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να κερδίσει την μάχη του κέντρου. Και την κέρδισε. Και τα τρία χαφ του ήταν ε-ξαι-ρε-τικά! Πήραν τη μεσαία γραμμή και έπαιξαν την μπάλα τους. Ο Καμαρά σκόραρε κιόλας. Ο Μπουχαλάκης περνούσε κάθετες τρομερές, μοίραζε υπέροχα το ματς. Ο Γκιλιέρμε έκοβε και έραβε, προσφέροντας και θέαμα, στο τέλος. Ο Ολυμπιακός γίνεται, αγώνα με τον αγώνα, ολοένα και περισσότερο, μια ομάδα που παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση. Οι παίκτες το βγάζουν αυτό στο χορτάρι και ο Μαρτίνς ξέρει να παίρνει από εκείνους το καλύτερο.

Ο Πορτογάλος προτίμησε να γεμίσει το κέντρο του και να παίξει στο ανοιχτό γήπεδο. Και δικαιώθηκε. Ήταν τέτοια η πίστη του στην ομάδα του και στις ικανότητες των παικτών του, που του επέτρεψαν να πάρει αυτό το ρίσκο και να μην πάει στο γνωστό του 4-2-3-1. Με το προβάδισμά του ο Ολυμπιακός έκανε την ΑΕΚ να ανοιχθεί και στην κόντρα επίθεση, την… έκανε ό,τι ήθελε.

Διαβάστε επίσης

Θα κερδίζει και την «εξυγίανση» μέχρι το τέλος!

Θα κερδίζει και την «εξυγίανση» μέχρι το τέλος!

Ο Ολυμπιακός κόντρα σε όλους και σε όλα πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη με 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ, δείχνοντας ότι τη φετινή σεζόν είναι αποφασισμένος ακόμη και με εχθρική διαιτησία, όπως αυτή του Σόουζα, να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.