Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλό ματς, δεν τον είχα δει τον Σεμέδο στο γκολ»

«Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλό ματς, δεν τον είχα δει τον Σεμέδο στο γκολ»
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 - 22:45

Στο γεγονός ότι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Χιλάλ Σουντανί.

Παράλληλα, τόνισε ότι στη φάση του πρώτου γκολ του Θρύλου, δεν είχε δει ότι ο Σεμέδο ήταν μέσα στη φάση, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν χαρακτήρα μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά:

Για το γρήγορο γκολ:

«Ήταν σημαντικό για μας. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, έπαιξε καθοριστική σημασία σε ένα ντέρμπι και μας διευκόλυνε. Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το πρώτο του εντός έδρας ντέρμπι:

«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα σήμερα. Ήταν ένα αληθινό ντέρμπι της Αθήνας. Έδωσα ασίστ στον Σεμέδο και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί και με Μπάγερν και την προσπάθεια που έκαναν:

«Ξέραμε ότι το ματς της Τρίτης θα είχε ένταση, τα έδωσαν όλα τα παιδιά που έπαιξαν, αλλά σήμερα δείξαμε χαρακτήρα και αξίζαμε τη νίκη».

Για τον ΜVP του αγώνα:

«Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλό ματς. Ο Μαντί έβαλε όμως ένα πολύ ωραίο γκολ, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και αξίζει συγχαρητήρια. Παίξαμε επιθετικά, κάναμε αυτό που έπρεπε».

Για τη Μυρτώ:

«Δεν έχει σημασία που είναι φίλη της ΑΕΚ, ήταν μία ωραία χειρονομία που δείχνει πως πραγματικά πρέπει να έχουμε καρδιά».

Για το αν είχε δει τον Σεμέδο στο 1-0:

«Δεν τον είδα, ήθελα να περάσω τη μπάλα από τον τερματοφύλακα, ο Σεμέδο ήταν καλά τοποθετημένος και τελείωσε την ενέργεια».

Για το αν προτιμά 4-3-3 ή 4-4-2:

«Δεν ξέρω, ο κόουτς επέλεξε αυτό το σύστημα, όταν κερδίζεις το σύστημα είναι καλό, όταν χάνεις δεν είναι. Σήμερα ο προπονητής είχε δίκιο, όπως έχει και άλλες φορές που προσαρμόζει την ομάδα».

Για το Παρί - Μαρσέιγ:

«Να με αφήσετε να φύγω για να δω το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Μάλλον δεν ξέρει να χάνει… (pic)

Μάλλον δεν ξέρει να χάνει… (pic)

Χυδαίος ο Βράνιες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, πόσταρε για την κοπέλα που τον ταπείνωσε, την Γέλενα Καρλέουσα, με άσεμνους χαρακτηρισμούς.

Οκτώ οι πόντοι… της διαφοράς

Οκτώ οι πόντοι… της διαφοράς

Ο Θρύλος βύθισε την ΑΕΚ στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με 8 πόντους διαφορά, αλλά, το κυριότερο, κράτησε για πάρτη του την κορυφή!