Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ δίκαιη νίκη, το ματς κρίθηκε στην επιμονή μας»

«Πολύ δίκαιη νίκη, το ματς κρίθηκε στην επιμονή μας»
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 - 00:14

Στην ένταση και την πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός εντόπισε τα αίτια της νίκης απέναντι στην ΑΕΚ ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος δήλωσε πως προτιμά την ουσία παρά μία πολύ καλή εμφάνιση χωρίς το ανάλογο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Ήταν μία πολύ δίκαιη νίκη, δεν άξιζε να πάρει κάτι περισσότερο η ΑΕΚ. Κρατάμε τους τρεις πόντους. Προτιμώ να υπάρχει ουσία παρά να είχαμε κάνει μια καλή εμφάνιση και να μην παίρναμε τη νίκη.

Θεωρώ ότι κρίθηκε στην επιμονή μας, είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν οπισθοχωρήσαμε εκτός από ένα μικρό διάστημα, η πίεση ψηλά στον αντίπαλο έφερε τη νίκη».

Για την ενδεχόμενη κούραση μετά το ματς με την Μπάγερν:

«Ακολούθησαν αρκετές μέρες από την Τρίτη. Υπάρχουν βέβαια πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν τα όποια κενά. Δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Για το αν μετράνε περισσότερο τα ντέρμπι:

«Πρέπει να κερδίζουμε τα ντέρμπι. Πέρυσι στην βαθμολογία μας κόστισαν τέτοια χαμένα ματς. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τους τρεις πόντους.

Σε προηγούμενα παιχνίδια παρόλο που προηγούμασταν, αφήναμε υπόνοιες ότι θα μπορούσαμε να ισοφαριστούμε και σε ένα ματς μάλιστα το πληρώσαμε».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι τον ρυθμό και την ένταση δεν μπορεί να τους καλύψει καμία προπόνηση. Όταν αγωνίζεσαι συνέχεια συνηθίζει το κορμί σου, και μπορείς να παίζεις Κυριακή-Τετάρτη., Είναι καλύτερο να παίζεις, παρά να μένεις πολύ καιρό εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων».

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ:

«Είχε αξιοπρεπή εμφάνιση η ΑΕΚ. Ήταν επικίνδυνη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είχε ταυτότητα μεγάλης ομάδας, αλλά η δική μας διάρκεια υπερτέρησε και κατορθώσαμε να πάρουμε αυτό το ματς σχετικά εύκολα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα από το οποίο βγήκε ο Ολυμπιακός:

«Όταν κερδίζεις και βρίσκεσαι στην κορυφή και πας να αγωνιστείς σε μια δύσκολη έδρα, σου δίνει ώθηση. Θέλαμε να κάνουμε το απόλυτο με 2 νίκες πρωταθλήματος και μια καλή εμφάνιση απέναντι στην Μπάγερν. Και το κάναμε, ολοκληρώνοντας έναν δύσκολο κύκλο παιχνιδιών».

Για το αν το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων:

«Να μην λέμε ότι είναι νωρίς. Φαίνεται ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής, κυρίως για την διάρκεια τους στα εκτός έδρας ματς. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει και με τα playoffs, θα πρέπει να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας εκεί».

Για το VAR και τις στιγμές αμηχανίας μέχρι να επικυρωθεί ένα γκολ:

«Είναι περίεργο. Μέσα στην ένταση του παιχνιδιού σου έρχεται πολύ άσχημο. Δεν συνειδητοποιείς τι έγινε. Αλλά όταν το βλέπεις με καθαρό μάτι απέξω, καταλαβαίνεις ότι ίσως ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή, αισθάνεσαι ότι αδικήθηκες. Αλλά δεν μπορείς να αφήνεις υπόννοιες στον εαυτό σου. Έχει μπει στο ποδόσφαιρο, πρέπει να το αποδεχτούμε και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε παραπάνω».

Διαβάστε επίσης

«Λέτε να βγήκε;» (pic)

«Λέτε να βγήκε;» (pic)

Το ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά για τη φάση του Τσιντώτα, ο οποίος έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής, όμως, ο Σόουζα άφησε το ματς να συνεχιστεί...