Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βρέθηκε ο πραγματικός λόγος που ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Αραμπί!

Βρέθηκε ο πραγματικός λόγος που ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Αραμπί!
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 - 10:54

Πολλή συζήτηση σηκώθηκε, μετά την ακύρωση του γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, απέναντι στην ΑΕΚ. Ο διαιτητής Σόουζα φάνηκε να αδικεί τον Ολυμπιακό, όμως για μία ακόμη φορά, τα φαινόμενα… απατούν. Ο Πορτογάλος διαιτητής, ο οποίος έδωσε ρεστιάλ διαιτησίας, χθες στο Καραϊσκάκη, ήτα σε άψογη συνεννόηση και άριστη συνεργασία, με τους ρέφερι στο VAR και έτσι, όλοι μαζί, ξεσκέπασαν και αποκάλυψαν την παράβαση, στην οποία υπέπεσε ο Ολυμπιακός!

Έπρεπε η φάση να γυρίσει, πολύ πίσω. Πολύ, πολύ πίσω. Πάαααρα πολύ πίσω! Συγκεκριμένα, έπρεπε να γυρίσει εκεί όπου το πούλμαν του Ολυμπιακού, μπαίνοντας από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, έστριψε δεξιά, στην Πειραιώς, πηγαίνοντας προς το Καραϊσκάκη! Εκεί, λοιπόν, ο οδηγός αγνόησε το… φανάρι και πέρασε… με κόκκινο!

Σοβαρή παράβαση, την οποία όμως ο διαιτητής Σόουζα και οι βοηθοί του, μαζί με το επιτελείο στο VAR εντόπισαν, αποκάλυψαν και… ξεσκέπασαν, αποδίδοντας δικαιοσύνη! Η διαιτησία στην Ελλάδα έχει κάνει δρασκελιές, προς τα εμπρός. Και κάθε φορά που κάνει μία δρασκελιά προς τα εμπρός, πρέπει (όπως χθες), να γυρίσει την φάση… πολύ πίσω!

Διαβάστε επίσης