Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ δουλεμένο… (vid)

Γκολ δουλεμένο… (vid)
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 - 12:54

Ακόμη μία τρανή απόδειξη του ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του προπονητή, ομάδα δουλεμένη, με πλάνο και μοτίβο, στον αγωνιστικό χώρο, αποτελεί το δεύτερο γκολ. Το 2-0 (και όχι 3-0, ελέω Σόουζα) του Καμαρά, στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν θα σας κουράσουμε με πολλά λόγια. Ανοίξτε το παρακάτω βίντεο και δείτε, την ίδια φάση, να συμβαίνει 4 φορές (!), με τον ίδιο τρόπο, με τους ίδιους παίκτες! Ποντένσε και Καμαρά, συνεργάζονται, από τα δεξιά, προς τον άξονα, με τον Αφρικανό μέσο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να σουτάρει! Τις τρεις φορές το έβγαλε ο Τσιντώτας, την τέταρτη… γκολ!

Δείτε, λοιπόν, την φάση, να συμβαίνει ξανά και ξανά, μέχρι που απέφερε καρπούς. Στο 8’ (0:17 του βίντεο), στο 65’ (4:57 του βίντεο), στο 69’ (5:34 του βίντεο) και στο 77’ (5:50 του βίντεο), με την τελευταία προσπάθεια να είναι και η… φαρμακερή!

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα δουλεμένη, μία ομάδα η οποία διαρκώς βελτιώνεται. Με πλάνο και συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, τον οποίο ξέρει να προσαρμόζει άριστα, στις ανάγκες του κάθε ματς.

Διαβάστε επίσης