Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάθε του κίνηση, «κίνηση σέντερ φορ»! (pics)

Κάθε του κίνηση, «κίνηση σέντερ φορ»! (pics)
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 - 14:39

Σε δαιμονιώδη κατάσταση βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός μπόμπερ του Ολυμπιακού, για τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατόπιν συνεννόησης με τον Πέδρο Μαρτίνς, έβγαλε έναν σκασμό λεφτά, από τα ταμεία της ομάδας, για να τον αποκτήσει, εξελίσσεται -ήδη- σε μέγα κεφάλαιο, για τον Θρύλο. Ο Ελ Αραμπί βάζει τα γκολ, με την ίδια ταχύτητα, με την οποία η διαιτησία και το VAR… ανακαλύπτουν τρόπους να του τα ακυρώνουν. Και αυτό λέει… Πολλά. Λάρισα, χθες με την ΑΕΚ…

Ο Μαροκινός είναι καθαρό σέντερ φορ και κάθε του κίνηση είναι αυτό ακριβώς: «Κίνηση σέντερ φορ». Κάθε σουτ, κάθε πλασέ, κάθε κεφαλιά, κάθε υποδοχή της μπάλας, με πλάτη και σπάσιμό της, δεξιά-αριστερά. Ο Ελ Αραμπί γεμίζει την επίθεση του Ολυμπιακού και την αντίπαλη περιοχή και, το βασικότερο, σκοράρει διαρκώς!

Και χθες, ήταν καταπληκτικός και ο τρόπος με τον οποίο έχει αδειάσει Βράνιες και Τσιντώτα, στο γκολ του, το οποίο ακυρώνει στη συνέχεια ο Σόουζα, δείχνει την τεράστια κλάση του. Αλλά και το ένστικτο του επιθετικού… φονιά! Ο Ολυμπιακός έκανε διάνα, με την απόκτησή του, το περασμένο καλοκαίρι!

Διαβάστε επίσης

«Να ξαναπάρουμε αυτό που μας ανήκει»

«Να ξαναπάρουμε αυτό που μας ανήκει»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά και για τον κόσμο του Θρύλου.