Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κέρδισε με το «σπαθί» του το χειροκρότημα ο Μπουχαλάκης!

Κέρδισε με το «σπαθί» του το χειροκρότημα ο Μπουχαλάκης!
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 - 18:01

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού όπου έχει ακούσει και διαβάσει πολλά από αρκετούς, όμως, εκείνος δε σταματά τη σκληρή δουλειά, δίνοντας τις απαντήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κρητικός μέσος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε και κόντρα στην ΑΕΚ μία πολύ καλή εμφάνιση, αναγκάζοντας όλους τους προαναφερθέντες να αλλάξουν τη γνώμη τους για εκείνον…

Αλλά και ο κόσμος του Θρύλου, πλέον, έχει αναγνωρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την τεράστια συμβολή του στο παιχνίδι της ομάδας, κάτι το οποίο φάνηκε και στο χθεσινό ματς.

Ο Μπουχαλάκης άφησε τη θέση του στο 89’ στον Μάξι Λοβέρα, με όλους όσους βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» να του προσφέρουν ένα ζεστό χειροκρότημα, αναγνωρίζοντας τη νέα πολύ καλή του εμφάνιση, με τον ίδιο φυσικά να ανταποδίδει.

Ο διεθνής μέσος των Πειραιωτών κέρδισε με το «σπαθί» του αυτή τη στιγμή, το θερμό χειροκρότημα του κόσμου του Ολυμπιακού, δικαιώνοντας παράλληλα τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος του έδειξε από την αρχή μεγάλη εμπιστοσύνη.

Με τον Κρητικό μέσο να είναι αποφασισμένος να συνεχίσει στους ίδιους και ακόμη καλύτερους ρυθμούς, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Διαβάστε επίσης

«Να ξαναπάρουμε αυτό που μας ανήκει»

«Να ξαναπάρουμε αυτό που μας ανήκει»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά και για τον κόσμο του Θρύλου.