Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όλο προβλήματα, ανησυχούν οι Βέλγοι…

Όλο προβλήματα, ανησυχούν οι Βέλγοι…
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 - 10:08

Τα διαρκή προβλήματα, τα οποία ο Όγκνιεν Βράνιες δημιουργεί στην ΑΕΚ, πονοκεφαλιάζουν και την… Άντερλεχτ. Οι άνθρωποι του βελγικού συλλόγου, σύμφωνα με την Het Laatste Nieuws, βλέπουν τον προβληματικό του χαρακτήρα να φέρνει… προβλήματα και σε εκείνους. Τα νέα, τα οποία ταξιδεύουν γρήγορα, στην εποχή μας, γνωστοποιούν παντού το γεγονός ότι ο Όγκνιεν Βράνιες, στην ΑΕΚ, όχι μόνο δεν παίζει ποδόσφαιρο της προκοπής (σύμφωνα με το σύνολο του ελληνικού Τύπου), αλλά τα πειθαρχικά του παραπτώματα, διαδέχονται το ένα το άλλο.

Πάρτι με ποτά και υβριστικά συνθήματα, ημίγυμνος μαζί με συμπαίκτες του, προκλητικά στόρι στο Instagram και απρεπείς συμπεριφορές. Προκλήσεις, η μία πίσω από την άλλη, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να φέρνουν αναταραχή στις τάξεις της ομάδας του… Όλα αυτά, τα οποία είναι γνωστά και στο εξωτερικό και δεν περιορίζονται, μόνο, στα στενά όρια της Super League 1, κάνουν και την Άντερλεχτ να ανησυχεί ότι θα… ξεμείνει με τον Βράνιες και δεν θα μπορέσει να τον παραχωρήσει κάπου.

«Ο Βράνιες είχε ξανά κακή συμπεριφορά κι αυτό πιθανότατα είναι κακό νέο για την Άντερλεχτ», γράφουν οι Βέλγοι. Στην Άντερλεχτ πόνταραν στο να τον βγάλουν, μέσω της ΑΕΚ, στη βιτρίνα, όμως βλέπουν πως μάλλον θα… ξεμείνουν μαζί του, μέχρι το 2022, οπότε λήγει το συμβόλαιό του…

Διαβάστε επίσης