Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ξάνθη… πιέζει τη διαιτησία, ενόψει Ολυμπιακού

Η Ξάνθη… πιέζει τη διαιτησία, ενόψει Ολυμπιακού
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 - 16:18

Αν στην ΠΑΕ Ξάνθη νομίζουν ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι γίνεται, είναι γελασμένοι. Η ομάδα της Θράκης, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήρθε σε διαμάχη μέχρι και με τους οπαδούς της, επειδή με τα εισιτήρια που έδωσε. έκανε γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι… θυμήθηκε ότι αδικήθηκε, από τη διαιτησία στο ματς με τον ΟΦΗ, τρεις μέρες μετά τη διεξαγωγή του. Ένα ματς που σφύριξε ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)!

Έτσι την Τρίτη (29/10) έβγαλε μια από εκείνες τις... ιδιαίτερες ανακοινώσεις της, που κάποιοι τις χαρακτηρίζουν πρωτότυπες. Με τον τρόπο αυτό, όμως, η Ξάνθη επιβεβαίωσε ότι φωνάζει για τη διαιτησία, ενόψει του επόμενου αγώνα της.

Και με ποιον παίζει η Ξάνθη το Σάββατο; Μα, με τον Ολυμπιακό! Δηλαδή, όπως φαίνεται, από την ετεροχρονισμένη της ανακοίνωση, αλλά και από το… προμήνυμα, για διαιτησίες του μέλλοντος, το οποίο… αφήνει τεχνηέντως, μέσω αυτής, φτιάχνει κλίμα για το επόμενο παιχνίδι της. Αναρωτιόμαστε, αν θα έκανε το ίδιο και με… άλλους αντιπάλους να ακολουθούν, πέραν του Ολυμπιακού.

Μέχρι και ο τιμ μάνατζερ, Γιάννης Παπαδημητρίου, θυμήθηκε να κάνει δηλώσεις για τη διαιτησία. Όχι, δεν φτάνουν αργά τα νέα στην Ξάνθη. Αύριο (30/10), όπως κάθε Τετάρτη, γίνονται οι ορισμοί του Περέιρα. Έτσι, την Τρίτη, μία ημέρα πριν, θυμήθηκε η Ξάνθη να βγάλει ανακοίνωση για τον Βάτσιο και να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία, μέσω και του Παπαδημητρίου, στο ραδιόφωνο.

Διαβάστε επίσης