Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το Μόναχο...

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το Μόναχο...
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 - 20:14

Μπορεί αρχικά να υπάρχει στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού η αναμέτρηση με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, για την 9η αγωνιστική της Super League1 το προσεχές Σάββατο, ωστόσο στη συνέχεια υπάρχει το ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ένα ματς, όπου ο Θρύλος για ακόμα μια φορά δεν θα αγωνιστεί μόνος του. Και αυτό γιατί οι ΓΑΥΡΟΙ, κυρίως του εξωτερικού αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στην «Allianz Arena» προκειμένου να στηρίξουν τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, στο ομολογουμένος δύσκολο έργο το οποίο θα έχουν.

Η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης συνεχίζεται για το ματς με τους Βαυαρούς, από την αίθουσα των διαρκείας (είσοδος από τα VIP του Γ. Καραϊσκάκης), από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Η τιμή τους είναι στα 50 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Ο Καμαρά τους «κάρφωσε» ξανά! (poll, vids)

Ο Καμαρά τους «κάρφωσε» ξανά! (poll, vids)

Ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού είχε σκοράρει και πέρσι γκολάρα, κόντρα στην ΑΕΚ, στον Ναό! Ποιο από τα δύο τέρματα σας άρεσε περισσότερο; Ψηφίστε στο gavros.gr...

Διεθνής ξανά ο Σουντανί!

Διεθνής ξανά ο Σουντανί!

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θα βρεθεί ξανά στην εθνική της χώρας του, μετά από ένα χρόνο, μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις!