Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι έβαλες παιχταρά! (vid)

Τι έβαλες παιχταρά! (vid)
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 - 16:38

Η ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής, μέσω της Super League, είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται αύριο, Πέμπτη 31/10 στις 17:00. Με διαφορά το πιο ωραίο, όσο και σημαντικό, αλλά και κρίσιμο γκολ, είναι εκείνο το οποίο σημείωσε ο Μαντί Καμαρά, απέναντι στην ΑΕΚ. Ένα γκολ, πραγματικό… ποίημα, τόσο σε δημιουργία, όσο και σε εκτέλεση.

Ένα γκολ το οποίο δεν έρχεται ως αποτέλεσμα, μόνο του ατομικού ταλέντου και της ποιότητας του Μαντί Καμαρά. Αλλά έρχεται μέσω δουλειάς, η οποία φαίνεται, ότι γίνεται καθημερινά, στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Μιλάμε για μία φάση δουλεμένη και δουλεμένη, ξανά και ξανά! Ο Ολυμπιακός τη βγάζει 4 φορές μέσα στο ματς και την τέταρτη, ο Καμαρά επιστρατεύει το μάξιμουμ του ταλέντου του και κάνει ένα πλασέ… ονειρικό!

Τελειώνει, με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία με τον Ποντένσε και… εξαφανίζει τις ελπίδες της ΑΕΚ να… κλέψει κάτι, από το ματς. Ο Καμαρά πετυχαίνει, λοιπόν, όχι απλώς ένα υπέροχο γκολ, αλλά ένα κρίσιμο και τρομερά σημαντικό γκολ, σε ένα ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, μετά από αγώνα Champions League και με την κόπωση να συσσωρεύεται. Και όμως, έχει το καθαρό μυαλό, την ηρεμία και την τεχνική, να… ζωγραφίσει, αυτό που ζωγράφισε!

Μπείτε να ψηφίσετε το γκολ του Καμαρά, πατώντας εδώ: https://vote.slgr.gr/

Και παρακάτω μπορείτε να το θυμηθείτε και να... γουστάρετε!

Διαβάστε επίσης

Ορισμοί με... άρωμα μπλόκου στην Ξάνθη!

Ορισμοί με... άρωμα μπλόκου στην Ξάνθη!

Συνεχίζονται οι προκλήσεις με τις επιλογές του Περέιρα: Ξανά ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) στον Ολυμπιακό, μαζί με τον Θεσσαλονικιό Ζαχαριάδη που είχε παρακολουθήσει ΠΑΟΚ-Αγιαξ 2-2!