Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σφίγγει ο κλοιός για ΠΑΕ της Β. Ελλάδας και μια της Θεσσαλίας

Σφίγγει ο κλοιός για ΠΑΕ της Β. Ελλάδας και μια της Θεσσαλίας
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 - 17:12

«Χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει», αναφέρει μια λαϊκή ρήση και ο ντόρος που αποκαλύψαμε ότι δημιουργήθηκε γύρω από στοιχηματικές αποδόσεις κάποιων αγώνων, φαίνεται πως έχει και συνέχεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο... μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται μια ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδας και μια της Θεσσαλίας για θέμα που έχει να κάνει με τον στοιχηματισμό και τα πράγματα αναμένεται να δυσκολέψουν περισσότερο, αν έρθουν και στοιχεία από το εξωτερικό. Για την ακρίβεια κάποιος φάκελος, κάτι που συνηθίζεται.

Οι αρχές, μετά από πολλές ανώνυμες καταγγελίες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, το ψάχνουν πολύ. Εννοούμε ότι ψάχνουν στοιχεία για να «δέσουν» την υπόθεση, σύμφωνα πάντα με όσα διαρρέουν, και δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι περιμένουν στοιχεία και από το εξωτερικό.

Η FIFA και η UEFA, όπως παραδέχθηκε και ο Λάκοβιτς θεωρούν ότι οι προσυννενοημένοι αγώνες είναι μάστιγα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, έχουν ζητήσει άμεσα αποτελέσματα προς αυτή την κατεύθυνση...

Διαβάστε επίσης

Τι έβαλες παιχταρά! (vid)

Τι έβαλες παιχταρά! (vid)

Δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε, όσες μέρες και αν έχουν περάσει! Με διαφορά το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής, χωρίς αντίπαλο, αυτό του Καμαρά, κόντρα στην ΑΕΚ!