Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «κάστρο» του Θρύλου στα πιο δυνατά της Ευρώπης!

Το «κάστρο» του Θρύλου στα πιο δυνατά της Ευρώπης!
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 - 23:00

Γράψαμε στο gavros.gr, ότι ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στο «Γ. Καραϊσκάκης» πάνω από ένα χρόνο και, συγκεκριμένα, από τις 30/9 του 2018, όσον αφορά στο πρωτάθλημα. Με τους Πειραιώτες να μετρούν στον Ναό 15 νίκες και μία ισοπαλία από τότε, για την Super League 1.

Η γερμανική ιστοσελίδα «Transfermarkt», λοιπόν, αναφέρθηκε στις 20 πιο δυνατές έδρες της Ευρώπης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ομάδων! Αυτή η στατιστική ανάλυση αφορά μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις και το «κάστρο» του Θρύλου βρίσκεται στην 14η θέση. Και αυτό, χάρη στο παραπάνω στατιστικό!

Πρώτη ομάδα σε αυτή την λίστα είναι η Σάλτσμπουργκ, η οποία έχει 51 αήττητα ματς, με 44 νίκες και επτά ισοπαλίες! Πολύ δυνατός είναι στο «σπίτι» του και ο Ερυθρός Αστέρας, αφού μετρά αήττητο σερί 47 αγώνων, με 44 τρίποντα και τρία «Χ». Στην τρίτη θέση είναι η Λίβερπουλ, αφού σε 45 αγώνες έχει 35 επιτυχημένα αποτελέσματα, αλλά και 10 ισοπαλίες…

Διαβάστε επίσης

Για την ταμπακιέρα θα μας πείτε τίποτα;

Για την ταμπακιέρα θα μας πείτε τίποτα;

«Θίχτηκε» η Ξάνθη με τη δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη και εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία όμως δεν απαντάει σε τίποτα από όσα ανέφερε ο Επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού.