Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσέχουν για να έχουν με Βαλμπουενά

Προσέχουν για να έχουν με Βαλμπουενά
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 - 12:14

Όσο περνάνε οι μέρες ο Ματιέ Βαλμπουενά ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ο οποίος τραυματίστηκε σε μια προπόνηση της ομάδας πριν από την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, έχει μπει ήδη σε ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του και έτσι να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, τόσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όσο και του Champions League.

Ωστόσο όλοι στον Ολυμπιακό, δεν θέλουν να ρισκάρουν με την επιστροφή του. Ο Βαλμπουενά είναι ένας παίκτης βαρόμετρο μέχρι στιγμής για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα, αλλά έχοντας δώσει και επτά ασίστ. Ο Πορτογάλος τεχνικός φυσικά και θέλει να έχει στα πλάνα του στα επόμενα ματς τον Γάλλο, όμως μην ξεχνάμε ότι τα ματς που κρίνουν πολλά είναι στη συνέχεια.

Και εκεί είναι που θα χρειαστεί ο Βαλμπουενά. Τόσο με την ποιότητά που διαθέτει, όσο και με την εμπειρία του. Μην ξεχνάμε παράλληλα, ότι σε μερικές ημέρες υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες. Εκεί όπου ο Βαλμπουενά αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού θα μπορέσουν να δουλέψουν ακόμα περισσότερο προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για την συνέχεια μέχρι και το τέλος της φετινής χρονιάς.

Διαβάστε επίσης