Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο ρεκόρ για τον Ποντένσε!

Νέο ρεκόρ για τον Ποντένσε!
Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019 - 00:05

Τα «μαγικά» του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάνει και την εφετινή σεζόν ο Ντάνιελ Ποντένσε. Με τελευταία (χρονικά) εξαιρετική εμφάνιση αυτή κόντρα στην ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή (27/10) στον Ναό!

Ο Ποντένσε έβγαλε τέσσερις φορές τον Καμαρά σε θέση για «χτύπημα» και τελικά, η τελευταία ήταν και η... φαρμακερή. Με τον Καμαρά να σκοράρει, για το 2-0 και τον Πορτογάλο εξτρέμ να μοιράζει ασίστ. Μάλιστα, αυτή ήταν η τέταρτη φορά φέτος, που «σέρβιρε» σε συμπαίκτη του και η 13η συνολικά με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Ο Ποντένσε, λοιπόν, έκανε ρεκόρ στην συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία στην καριέρα του, αφού με την Σπόρτινγκ, είχε μια... ντουζίνα (12) ασίστ, σε 40 συμμετοχές! Ακολούθως με την δεύτερη ομάδα των Πορτογάλων, είχε εννιά, όσα και γκολ, σε σύνολο 80 αγώνων, ενώ με τα χρώματα της Μορειρένσε, κατάφερε στις 18 εμφανίσεις του να δώσει τρεις ασίστ...

Αυτό, είναι το δεύτερο ρεκόρ του Ποντένσε, καθώς σε 58 ματς έχει και 10 γκολ. Κάτι που δεν είχε καταφέρει με άλλη ομάδα στο παρελθόν!

Να σημειωθεί, ότι με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο Ποντένσε «χτίζει» παράδοση στις ασίστ, αφού έχει τρεις σε ισάριθμα ματς από πέρσι! Αποδέκτες την προηγούμενη σεζόν ήταν οι Κώστας Φορτούνης (στο 1-1 του ΟΑΚΑ) και ο Αχμέντ Χασάν (στο 4-1).

Πλέον, στόχος του Ποντένσε, είναι να πανηγυρίσει και το πρώτο του γκολ στην εφετινή Super League 1...

Διαβάστε επίσης