Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλέον, δεν καταλαβαίνει τίποτα…

Πλέον, δεν καταλαβαίνει τίποτα…
Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019 - 11:03

«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…», λέει ο σοφός λαός. Ο Ντανιέλ Ποντένσε, όπως κάθε άνθρωπος, μπροστά σε μία δύσκολη συνθήκη, χρειαζόταν να προσαρμοστεί. Το έκανε όμως. Ποια συνθήκη είναι αυτή, στην οποία αναφερόμαστε; Το… ανελέητο ξύλο! Κλωτσιές δίχως… έλεος, από αντιπάλους, οι οποίοι, με άλλο τρόπο, δεν μπορούν να τον πιάσουν… ούτε με λάσο!

Ο Ποντένσε έμαθε. Κατάλαβε τι γίνεται. Κατάλαβε ότι, σε κάθε ματς, στο οποίο θα δέχεται αυτή την αντιμετώπιση, δεν θα παίρνει ούτε τα… μισά φάουλ. Δεν θα βγαίνει ούτε το… ένα τρίτο των απαιτούμενων (και δίκαιων) καρτών, στους αντιπάλους του. Και -πλέον- και ο ίδιος μπορεί να χειρίζεται διαφορετικά αυτές τις καταστάσεις.

Είναι σαφές ότι ο «κοντός δαίμονας» του Θρύλου είναι στο… σημάδι. Οι αντίπαλοι τον κυνηγούν, για να τον βγάλουν εκτός ρυθμού, εκτός αγώνα. Και, δυστυχώς για εκείνους, αλλά και για τον Ποντένσε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος, να το κάνουν αυτό, πέρα από τα συνεχόμενα, σκληρά σε πολλές περιπτώσεις, φάουλ. Ωστόσο, ο Ντανιέλ έμαθε και πλέον δεν… τσιμπάει. Παίζει το παιχνίδι του, κοντρολάρει τις αντιδράσεις του και… προχωράει!

Και, με αυτό τον τρόπο, ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει ακόμη περισσότερα, από την παρουσία του Ποντένσε, στο γήπεδο!

Το… κόλπο με τις… ανελέητες κλωτσιές, στον Ποντένσε, δεν πιάνει πια. Ο Πορτογάλος τους έχει και έτσι!

Διαβάστε επίσης

Ενισχυμένος για το διπλό

Ενισχυμένος για το διπλό

Κρίσιμο το ματς αύριο στην Ξάνθη, όμως ο Ολυμπιακός αναμένεται να είναι γεμάτος, έχοντας μαζί Βαλμπουενά και Μπουχαλάκη.