Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λύγισε» ο Βαλμπουενά για την κόρη του! (vid)

«Λύγισε» ο Βαλμπουενά για την κόρη του! (vid)
Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019 - 18:57

Συνέντευξη στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο «RMC Sport» έχει παραχωρήσει ο Ματιέ Βαλμπουενά, η οποία θα μεταδοθεί στις 20 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, οι Γάλλοι ανάρτησαν ένα promo της συγκεκριμένης συνέντευξης στα social media, από τη στιγμή που ο άσος του Ολυμπιακού καλείται να μιλήσει για την κόρη του.

Μάλιστα, στη στιγμή αυτή ο Βαλμπουενά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το παιδί μου είναι τα πάντα για εμένα. Είναι απίστευτη. Είμαι συνεχώς κοντά της. Προσπαθώ να είμαι καλός πατέρας, να την προστατέψω και να της δώσω σωστές αξίες όπως ο σεβασμός. Μερικές φορές όταν είσαι πατέρας, δεν κάνεις τα πράγματα όπως πρέπει. Δεν ήμουν όμως ποτέ ανέντιμος» είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Δείτε το promo του γαλλικού δικτύου:

Διαβάστε επίσης

Μόνο φωνή, προσοχή στις προκλήσεις!

Μόνο φωνή, προσοχή στις προκλήσεις!

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και στο γήπεδο της Ξάνθης, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να πρέπει να είναι απόλυτα προσεκτικοί και να προστατεύσουν την αγαπημένη τους ομάδα, δίνοντας της ώθηση με τη δυνατή τους φωνή να φτάσει στη νίκη.

Νέες εργασίες στον Ναό! (pics)

Νέες εργασίες στον Ναό! (pics)

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή όλων των πινακίδων σήμανσης στον περιβάλλοντα χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και τοποθετήθηκαν καινούργιες…