Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι απίθανοι ορισμοί του Διαμαντόπουλου!

Οι απίθανοι ορισμοί του Διαμαντόπουλου!
Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019 - 22:47
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), ο οποίος θα σφυρίξει το αυριανό παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός είχε «εξαφανιστεί» από τους ορισμούς στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο ματς που σφύριξε ήταν Ολυμπιακός-Λαμία 2-0, όμως ο λόγος δεν έχει να κάνει με τιμωρία επειδή δεν έδωσε δυο πέναλτι στον Ολυμπιακό!

Μέχρι και πριν από λίγες μέρες ο διεθνής ρέφερι ήταν στην Κίνα, όπου σφύριξε αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων. Αλλωστε, το διάστημα από την πρώτη έως και την πέμπτη αγωνιστική δεν απουσίασε καθόλου και οι ισάριθμοι ορισμοί του δείχνουν πόσο ακατάλληλος είναι ο Περέιρα για επιλογές διαιτητών.

Μέσα σε πέντε αγωνιστικές μπήκε δυο φορές στον ΠΑΟΚ, δυο στον Ολυμπιακό και μια με τον Θεσσαλονικιό Παπαδόπουλο! Την 1η αγωνιστική έκανε... ποδαρικό στην Τούμπα (σφύριξε ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1), την 2η ήταν VAR με διαιτητή τον Ευαγγέλου στο ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1, όπως και την τρίτη στο Πανιώνιος-ΑΕΛ 1-0, ένα ματς που σφύριξε ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Την 4η αγωνιστική, ο Διαμαντόπουλος ήταν VAR του Σιδηρόπουλου στο ΠΑΟΚ-Αρης 2-2, φυσικά και δεν είναι τυχαίο σε ένα τέτοιο ματς, όπου ο κορυφαίος έκανε την ανύπαρκτη αποβολή του Σάσα με δεύτερη κίτρινη. Να σημειώσουμε ότι είχε δημιουργηθεί ντόρος για την επιλογή Σιδηρόπουλου και ο Αρης κατάγγειλε ότι ήταν γνωστή από τη Δευτέρα!

Ακόμη, την πέμπτη αγωνιστική ο Διαμαντόπουλος διαιτήτευσε Ολυμπιακός-Λαμία 2-0. Αρα, με 26 διαιτητές γιατί να μπει στην Ξάνθη, για τρίτη φορά στον Ολυμπιακό; Μακάρι, αυτή τη φορά να έχει μια καλή διαιτησία...

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος στα εγκαίνια του συνδέσμου Ξάνθης! (pics)

Ο Θρύλος στα εγκαίνια του συνδέσμου Ξάνθης! (pics)

Αντιπροσωπεία ΠΑΕ Ολυμπιακός και, συγκεκριμένα, οι Μιχάλης Κουντούρης, Κώστας Καραπαπάς, Τάκης Αγραφιώτης και Κριστιάν Καρεμπέ, καθώς και πλήθος κόσμου, βρέθηκαν στην εκδήλωση των ΓΑΥΡΩΝ, στην πόλη της Θράκης…