Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το άγχος τους; Να μην ξεφύγει ο Ολυμπιακός!

Το άγχος τους; Να μην ξεφύγει ο Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019 - 23:43

Δεν τους έχει βγει καλά. Προφανώς περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Καλόμαθαν πέρσι; Μπορεί. Η ουσία όμως είναι ότι ο Ολυμπιακός με την αξία του είναι μόνος πρώτος και έχει τη δυνατότητα ως το τέλος του πρώτου γύρου να ξεφύγει στη βαθμολογία. Ειδικά από τη στιγμή που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη την 1η Δεκεμβρίου.

Αυτό είναι που αγχώνει εξυγιαντές, Ρώσους και λοιπές δυνάμεις. Δεν θέλουν να ξεφύγει ο Ολυμπιακός. Γνωρίζουν πως μετά θα είναι δύσκολο να καλύψουν αυτή τη διαφορά και γι’ αυτό τα μηνύματα έχουν φύγει προς πάσα κατεύθυνση.

Εδώ μετά τους διαιτητές, έχουν αρχίσει και ξεβρακώνονται και οι διαιτητές VAR. Ότι θέλουν βλέπουν. Το μήνυμα έχει περάσει και το ξέρει όλη η πιάτσα. «Μπλοκάρετέ τον όπου μπορείτε». Το έχουν πάρει πολλοί. Ζουν με αυτό το άγχος, την πίεση, δεν θέλουν με τίποτα να ξεφύγει ο Ολυμπιακός.

Ξημερώνει Σάββατο και οι Πειραιώτες θα δοκιμαστούν στην Ξάνθη, απέναντι σε μια ομάδα που κανείς δεν λέει σε ποιον ανήκει! Αφήστε τι λέει η πιάτσα, επίσημα, να βγει ένας και να εκφραστεί, να ενημερώσει.

Διαβάστε επίσης