Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όχι… γηπεδούχος, όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά με… ώθηση! (pics, vids)

Όχι… γηπεδούχος, όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά με… ώθηση! (pics, vids)
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019 - 14:26

Όπως ενημερωνόμασταν αδιάκοπα, πέρυσι, σε γήπεδα όπως τα Πηγάδια, ή η Τρίπολη, ή οι Ζωσιμάδες, οι… «μικρές Τούμπες» έδιναν και έπαιρναν. Ζήσαμε μία και στον Βόλο, προσφάτως. Όλα… μέλι γάλα. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, στα Πηγάδια, ήταν, είναι και θα παραμείνει… φιλοξενούμενος. Δεν έχει… «μικρό Καραϊσκάκη», αφού… Καραϊσκάκη ΚΑΝΟΝΙΚΟ είναι, έτσι κι αλλιώς, όπου πάει ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Η αναγωγή είναι απλή. Δεν χρειάζεται… πολύς λαός. Δεν χρειάζεται… ετσιθελική κατάληψη του γηπέδου του αντιπάλου. Δεν χρειάζεται… εξαφάνιση των φίλων των γηπεδούχων, ακόμη και από τα VIP (!) του γηπέδου της ομάδας τους, για να… κάνουν το κομμάτι τους οι ΓΑΥΡΟΙ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ πάνε στην εξέδρα των φιλοξενούμενων, με ισχυρή παρουσία αστυνομίας γύρω-γύρω, για να αισθάνονται καλά ότι είναι… φιλοξενούμενοι και όχι… «γηπεδούχοι». Και από εκεί, όσοι επιτρέπονται να δουν την ομάδα τους, με τη φωνή τους, τα πανό, τα τύμπανα, κάνουν το γήπεδο του αντιπάλου… Καραϊσκάκη ΚΑΝΟΝΙΚΟ! Γιατί η αγάπη για την ομάδα κάνει τη φωνή 2 φορές πιο δυνατή από των… άλλων.

Έτσι και σήμερα. Εικόνες σαν τις παρακάτω δεν θα έχουμε, αλλά οι παίκτες θα νιώσουν, όπως πάντα, σαν να παίζουν στο Καραϊσκάκη!

Διαβάστε επίσης