Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το… μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο λεπτό!

Με το… μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο λεπτό!
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019 - 18:03

Αντίστροφα μετράμε για τη σέντρα (20:00) της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά τι θα συναντήσουν στο γήπεδο των Ακριτών, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Πειραιά...

Για να τα καταφέρουν άπαντες στις τάξεις της ομάδας θα πρέπει να μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τα πάντα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτά τα ματς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τα «καθαρίζει» από νωρίς, βάζοντας τέλος σε κάθε… διάθεση που υπάρχει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να καταθέσει ό,τι έχει στα Πηγάδια, παίζοντας από το πρώτο λεπτό με απόλυτη συγκέντρωση, νικώντας για μία ακόμη αγωνιστική κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί μπροστά του, πανηγυρίζοντας το τρίποντο κόντρα σε όλους και σε όλα.

Διαβάστε επίσης

Συντριβή για την Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό!

Συντριβή για την Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό!

Την συντριβή με 5-1 γνώρισε η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μερικές ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.