Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Θρύλου για το «διπλό» στην Ξάνθη! (pic)

Η ενδεκάδα του Θρύλου για το «διπλό» στην Ξάνθη! (pic)
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019 - 19:21

Την Ξάνθη αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, παραμένοντας με αυτό τον τρόπο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν από λίγα λεπτά έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιλέγει να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα, με την οποία ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 πριν από λίγες ημέρες την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Θρύλου, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ και Τσιμίκα να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας.

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά, με τους Ποντένσε και Σουντανί λίγο πιο μπροστά στην άκρη και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Ξάνθη! / The line-up for today's match against Xanthi FC! ????⚪️ #Οlympiacos #XANOLY #Slgr #Football #LineUp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Ξάνθη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0 (Τελικό)

Ξάνθη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0 (Τελικό)

Δύσκολη, εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό, στα Πηγάδια, απέναντι στην Ξάνθη. Live στο gavros.gr και στη ΕΡΤ Sports HD στις 20:00.

Στα Πηγάδια ο Θρύλος! (pics)

Στα Πηγάδια ο Θρύλος! (pics)

Η αποστολή των Πειραιωτών έφτασε πριν από λίγα λεπτά στο γήπεδο της Ξάνθης, ούσα έτοιμη για μία ακόμη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συντριβή για την Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό!

Συντριβή για την Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό!

Την συντριβή με 5-1 γνώρισε η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μερικές ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.