Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμένει καλύτερος, εμπνέει ανησυχία…

Παραμένει καλύτερος, εμπνέει ανησυχία…
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019 - 10:38

Για τον Ολυμπιακό το VAR πρέπει να γυρίζει την φάση πίσω, για να βρει την παράβαση που θα δώσει το δικαίωμα ακύρωσης ενός γκολ. Το έχουμε δει να συμβαίνει κατά κόρον, ήδη, στο πρωτάθλημα. Για τις φάσεις, στις οποίες γίνονται παραβάσεις υπέρ του Ολυμπιακού… ούτε λόγος. Τείνει να γίνει, πλέον, συνήθης πρακτική, από τις διαιτητικές ομάδες, οι οποίες ενεργούν λες και είναι… συνεννοημένες.

Παραβάσεις οι οποίες, πλέον, δεν μπορούν να περάσουν έτσι και δεν εμπίπτουν στην σφαίρα του… ανθρωπίνου λάθους. Για αυτό υπάρχει το VAR, για να ελαχιστοποιεί τα… ανθρώπινα λάθη, τα οποία, όμως συνεχίζουν να υπάρχουν, στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, εις βάρος του Ολυμπιακού.

Ακόμη και έτσι, όμως ο Θρύλος παραμένει καλύτερος. Και ακόμη και έτσι, η εξυγίανση… εκτίθεται. Γιατί αν στο «κακό» του βράδυ, σε εκείνο στο οποίο δεν καταφέρνει να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, που δικαιούται, χρειάζεται η «μη παρέμβαση» του VAR, για να… διασφαλιστεί ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει γκέλα, τότε γίνεται σαφές ότι η ανησυχία, σε όλους τους… απέναντι, καλά κρατεί.

Γίνεται σαφές ότι δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σταματήσουν τον Ολυμπιακό. Ούτε και τα «πούλμαν» δεν φτάνουν…

Διαβάστε επίσης

Δύο διαφορετικές κουβέντες

Δύο διαφορετικές κουβέντες

Άλλη συζήτηση ο Ολυμπιακός που δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες του και άλλη συζήτηση η… «εξυγίανση» που… δεν τον άφησε να νικήσει στην Ξάνθη.

Άρχισαν οι τριγμοί στη Μπάγερν!

Άρχισαν οι τριγμοί στη Μπάγερν!

Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι Βαυαροί ακύρωσαν την ανοιχτή προγραμματισμένη προπόνηση που είχαν...