Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λύσεις, μόνο, μέσω δουλειάς

Λύσεις, μόνο, μέσω δουλειάς
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019 - 13:47

Υπήρχαν ορισμένα πράγματα, τα οποία ο Ολυμπιακός δεν έκανε σωστά, στο γήπεδο της Ξάνθης. Αυτό δεν αναιρεί, σε καμία περίπτωση, ότι και πάλι θα μπορούσε και θα έπρεπε να είχε νικήσει την αντίπαλό του. Ακόμη και χθες, που δεν βρέθηκε στο καλύτερο βράδυ του (ενδεικτικό το ότι δεν σκόραρε) ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρα καλύτερος της Ξάνθης και δημιούργησε προϋποθέσεις να φύγει νικητής, από τα Πηγάδια.

Το τι έγινε και ήταν… πέρα και πάνω από τις δυνάμεις των παικτών και του Μαρτίνς να… ελέγξουν (πέναλτι Μουλέν, Αμπάντ στον Ελ Αραμπί, αποβολές Τεσέιρα, Λισγάρα) είναι… άλλο κεφάλαιο. Εκείνο που αφορά στην ομάδα, το αγωνιστικό, είναι καθαρά δικό τους, να λυθεί. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βάλει γκολ στην Ξάνθη, ενώ είχε κατοχή, επιθετικότητα, τελικές.

Αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο ο Θρύλος είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν. Και πάλι έλυσε. Με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να το λύσει ξανά. Με ακόμη περισσότερη δουλειά. Ο Θρύλος έχει την ποιότητα και έναν προπονητή πολύ εργατικό, για να βελτιώσει την εικόνα του, μακριά από το Καραϊσκάκη, εκεί όπου δείχνει να «πονάει» σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η δεδομένη ανωτερότητα της ομάδας, έναντι των αντιπάλων της, μπορεί να βρεθεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο και να οδηγήσει, εντέλει, στο 45ο.

Διαβάστε επίσης

«Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Μπέος»

«Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Μπέος»

«Αυτά που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες, θα απασχολήσουν τις δικαστικές και όχι μόνο αρχές», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.