Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έλλειψη σεβασμού και ευγένειας (vid)

Έλλειψη σεβασμού και ευγένειας (vid)
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019 - 16:15

Κάθε χρόνο, στην Ξάνθη, η ίδια ιστορία. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος και ροής αγώνα, υπάρχουν ένας-δυο τοπικοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι αρέσκονται στο να προσπαθούν να ξεπεράσουν, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των ομάδων. Ειδικά, δε, απέναντι στον Πέδρο Μαρτίνς (όχι μόνο, βέβαια) αλλά και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού (συνολικά), επιδεικνύουν, χρόνο με τον χρόνο, ολοένα και μεγαλύτερη αγένεια, αγνοώντας βασικούς κανόνες ευγενείας και συμπεριφοράς.

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, με τον οποίο υπήρξε ένταση, στη συνέντευξη Τύπου, του Πέδρο Μαρτίνς, μετά το ματς, διέκοπτε αλλεπάλληλα τη μετάφραση της κας. Τσαλή, διερμηνέως του Ολυμπιακού, η οποία προσπαθούσε να αποτυπώσει τις απόψεις του προπονητή των Πειραιωτών. Σε ερώτημα το οποίο έκανε ο κύριας εκείνος (το όνομά του ακούγεται στο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός με της συνέντευξη Τύπου, παρακάτω και δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε εδώ), σχετικά με την απόδοση της Ξάνθης, ο κ. Μαρτίνς άρχισε να απαντά, αναφερόμενος πρωτίστως, στην απόδοση της ομάδας του.

Κάτι λογικό, αφού προπονητής του Ολυμπιακού είναι, ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος (όπως είπε και ο ίδιος ο κ. Μαρτίνς) στο ματς και όποια απόδοση και αν είχε η Ξάνθη, ήταν εκείνη που της επέτρεψε να έχει ο Ολυμπιακός, με το παιχνίδι του, αφού την υποχρέωσε σε… μαζική άμυνα. Ανικανοποίητος, από την απάντηση, την οποία είχε αρχίσει να μεταφράζει η κα. Τσαλή και την οποία δεν ολοκλήρωσε (!), ο δημοσιογράφος διέκοψε τη ροή του λόγου της και… ζήτησε τον λόγο από τον Μαρτίνς, γιατί «ρώτησα για την Ξάνθη και μιλάει για τον Ολυμπιακό», όπως χαρακτηριστικά είπε!

Με την παρέμβαση του Νίκου Γαβαλά, ο οποίος έθιξε την έλλειψη ευγένειας, από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, προς τον προπονητή του Ολυμπιακού και την κα. Τσαλή, η οποία μετέφραζε, έγινε μία… δεύτερη προσπάθεια, για διερμηνεία. Ωστόσο, ο εν λόγω κύριος επέμενε, να διακόπτει, προκαλώντας την αγανάκτηση του κ. Μαρτίνς. Ενός ανθρώπου, πάντοτε ευγενικού, γλυκομίλητου και δίχως καμία διάθεση να δημιουργήσει, ή να συντηρήσει, οποιαδήποτε ένταση.

Η συμπεριφορά του εν λόγω δημοσιογράφου, προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού συνολικά. Ο κ. Μαρτίνς αποχώρησε, σεβόμενος πρωτίστως τον εαυτό του και ακολούθως την ομάδα του και άφησε τον εν λόγω κύριο να… μουρμουράει, ενώ λίγο αργότερα, υπήρξε μία μικρή ένταση με τον θρακιώτη δημοσιογράφο και τον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Καραπαπά, ο οποίος έχει βιώσει ανάλογες συμπεριφορές, στο ίδιο γήπεδο, από τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο του Τύπου και όχι μόνο.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Στην ξεφτίλα δυο-δυο

Στην ξεφτίλα δυο-δυο

Διαμαντόπουλος και Ζαχαριάδης επιβεβαίωσαν τους φόβους πριν από το παιχνίδι με την Ξάνθη, με λάθη κατά του Ολυμπιακού.

«Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Μπέος»

«Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Μπέος»

«Αυτά που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες, θα απασχολήσουν τις δικαστικές και όχι μόνο αρχές», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.