Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίζεται ακόμη το ματς στην Τούμπα, μήπως το γυρίσει ο ΠΑΟΚ...

Παίζεται ακόμη το ματς στην Τούμπα, μήπως το γυρίσει ο ΠΑΟΚ...
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019 - 22:18

Μία ακόμη αγωνιστική «εξυγίανσης»… Μία ακόμη αγωνιστική όπου έγιναν τα πάντα, αρχικά εις βάρος του Ολυμπιακού το Σάββατο (02/11) και στη συνέχεια, στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΟ την Κυριακή (03/11).

Οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 101’ το ματς με εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια… Στο 101’ επαναλαμβάνουμε, δεν κάναμε λάθος.

Την ώρα που ο διαιτητής είχε δείξει 5 λεπτά καθυστερήσεις και τελικά κράτησε 11… Μέχρι δηλαδή να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ.

Σε μία φάση, όπου έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Σφιντέρσκι στον Κουρμπέλη...

Αλλά, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι δεν τελείωσε ακόμη το ματς στην Τούμπα… Παίζουν μόνοι τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τους διαιτητές να είναι «παρών»… Με το ματς να αναμένεται να λήξει οριστικά, όταν οι Θεσσαλονικείς καταφέρουν να γυρίσουν το σκορ…

Φυσικά, αστειευόμαστε… Όμως μόνο για γέλια είναι αυτή τη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης».

Διαβάστε επίσης

Η κορυφή ανήκει μόνο στον Θρύλο!

Η κορυφή ανήκει μόνο στον Θρύλο!

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στον ΠΑΟ, με τη βοήθεια της «εξυγίανσης», με τους Θεσσαλονικείς να ισοφαρίζουν στο 101’ (!) με εκτέλεση πέναλτι… Σε μία φάση όπου έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ...

Γιούχα στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ!

Γιούχα στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ!

Οι… λιγοστοί οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Ατρόμητο, δεν «άντεξαν» τα… χάλια της ομάδας τους και αποδοκίμασαν τους παίκτες στο τέλος του πρώτου μέρους.