Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χειρουργείο» υπέρ του ΠΑΟΚ με... υπογραφή Τζήλου

«Χειρουργείο» υπέρ του ΠΑΟΚ με... υπογραφή Τζήλου
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019 - 22:25
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Βγήκαν τα... φαντάσματα στην Τούμπα. Αν ο ΠΑΟΚ δεν έκανε το 2-2, κάτι που έγινε στο 101', στο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα το ξημέρωναν ο Σλοβένος διαιτητής Βίντσιτς και ο Τζήλος (Λάρισας) που ήταν στο VAR. Το ματς αυτό αποτελεί μεγάλη ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να παρέμβει η FIFA για τους ξένους διαιτητές που φέρνει ο ανίκανος Περέιρα, αφού όλως τυχαίως φέτος αποδεικνύονται χειρότεροι και από τους Ελληνες... εξυγιαντές. Να μην ξεχνάμε ότι είχε προηγηθεί ο συμπατριώτης του, Πορτογάλος, Σόουζα στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

«Χειρουργείο», όπως αποκαλούν οι φίλαθλοι μια διαιτησία με εξόφθαλμα λάθη, έγινε και στην Τούμπα. Σα να μην έφτανε που ο Βίντσιτς έδωσε πέντε λεπτά καθυστερήσεων, υπερβολικός χρόνος, δεν έληγε με τίποτα το ματς. Μέχρι που ο απαράδεκτος Τζήλος τον κάλεσε στο VAR στο 97', όπου είδε πέναλτι του Κουρμπέλη στον Κρέσπο, όμως δεν είδαν ότι έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του παίκτη του Σφιντέρσκι στον Κουρμπέλη. Αρχικά ο ξένος ρέφερι δεν έδωσε πέναλτι και αυτό έγινε με παρέμβαση του Τζήλου, με αποτέλεσμα να πάει στην οθόνη του γηπέδου.

Πέντε λεπτά (!) έβλεπε την οθόνη ο απίθανος Σλοβένος ρέφερι, ο Βίντσιτς με τ' όνομα! Στο 101' εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια και έκανε το 2-2. Εξαιτίας του πέναλτι αποβλήθηκε ο Δώνης.

Ο Τζήλος έπρεπε να τιμωρηθεί για τη διαιτησία του στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής Ατρόμητος-Πανιώνιος 4-1. Όμως, ο Κουκουλάκης δεν τον παρέπεμψε. Ποιός ήταν παρατηρητής διαιτησίας στην Τούμπα; Ο Κουκουλάκης, ο υπεύθυνος του VAR!

Ντροπή, ντροπή, ντροπή!

Διαβάστε επίσης

Η κορυφή ανήκει μόνο στον Θρύλο!

Η κορυφή ανήκει μόνο στον Θρύλο!

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στον ΠΑΟ, με τη βοήθεια της «εξυγίανσης», με τους Θεσσαλονικείς να ισοφαρίζουν στο 101’ (!) με εκτέλεση πέναλτι… Σε μία φάση όπου έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ...