Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταγγέλλει προπηλακισμούς στα αποδυτήρια ο Παναθηναϊκός!

Καταγγέλλει προπηλακισμούς στα αποδυτήρια ο Παναθηναϊκός!
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019 - 00:32

Κάθε λογής «ομορφιές» έλαβαν για μία ακόμη φορά στην Τούμπα...

Ο ΠΑΟΚ με τη βοήθεια της «εξυγίανσης» πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με 2-2, σε ένα ματς όπου οι «πράσινοι» καταγγέλλουν προπηλακισμούς στα αποδυτήρια.

Κάτι το οποίο, βέβαια, δεν προξενεί και σε κανέναν εντύπωση. Στην Τούμπα έχουν γίνει τα απίστευτα όλα αυτά τα χρόνια… Μέχρι «ντου» με όπλο από τον Ιβάν Σαββίδη έχει γίνει… Τίποτα μετά από αυτό δεν προκαλεί σε κανέναν έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, όμως, ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει ύβρεις, χυδαίες συμπεριφορές και προπηλακισμούς παικτών και τεχνικού επιτελείου από ανθρώπους του ΠΑΟΚ...

Αναλυτικά μέρος της ανακοίνωσης των «πράσινων»: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να καταγγείλει όσα ακολούθησαν της λήξης του αγώνα στην είσοδο των αποδυτηρίων, που σε κάθε περίπτωση απέχει παρασάγγας από την έννοια της φιλοξενίας και της ποδοσφαιρικής προόδου που επιδιώκει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ύβρεις, χυδαίες συμπεριφορές και προπηλακισμοί ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου από ανθρώπους του ΠΑΟΚ οφείλουν να εκλείψουν από τα γήπεδα, εάν πραγματικά υπάρχει διάθεση να φτιαχτεί κάτι διαφορετικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Μάλλον δεν... έμαθαν από τους αγώνες του Champions League στον ΠΑΟΚ!

Διαβάστε επίσης