Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στη σουίτα φωτογραφίες, στα αποδυτήρια καταγγελίες… (pics)

Στη σουίτα φωτογραφίες, στα αποδυτήρια καταγγελίες… (pics)
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019 - 10:41

Για καλοσύνη, απέναντι στους καλεσμένους, κάνει λόγο σε φωτογραφία, την οποία ανέβασε στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης. Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, φωτογραφήθηκε με φίλους του Παναθηναϊκού, από την Πάτρα, όπως μας ενημέρωσε, αναρτώντας τη στο Instagram και θέλοντας να προβάλει την… περίφημη φιλοξενία του ΠΑΟΚ, στο γήπεδό του.

Την ίδια ώρα, η αποστολή του Παναθηναϊκού προχωρούσε σε καταγγελίες για προπηλακισμούς, στα αποδυτήρια της Τούμπας. Με τον Διούδη να φτάνει στο σημείο να θέλει να κάνει… μήνυση. Γεγονός το οποίο, αν μη τι άλλο, υποδεικνύει ότι κάτι… άσχημο συνέβη, στα αποδυτήρια της Τούμπας, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό.

Φαίνεται πως οι… «περίεργοι με τις διαπιστεύσεις», τους οποίους είχε καταγγείλει και ο Άρης, στο πρόσφατο μεταξύ τους ντέρμπι, στην Τούμπα, δεν είχαν δεδομένα στο κινητό, δεν είχαν ανοίξει το Instagram του Γιώργου Σαββίδη και δεν είχαν ενημερωθεί, για τους κανόνες σωστής συμπεριφοράς προς τους καλεσμένους…

Γεγονός είναι, βέβαια, ότι τείνουν σε… επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, οι καταγγελίες εις βάρος του ΠΑΟΚ, για την… φιλοξενία στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης

Πολλαπλά «μηνύματα»

Πολλαπλά «μηνύματα»

Το «Χ» στην Τούμπα κράτησε τη διαφορά στο +2, όμως τα μηνύματα που βγήκαν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και το Ξάνθη-Ολυμπιακός είναι αρκετά…

Σε ρυθμό Champions League

Σε ρυθμό Champions League

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του τη Super League 1 και στρέφεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.