Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, δεν σκέφτομαι να φύγω»

«Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, δεν σκέφτομαι να φύγω»
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019 - 14:10

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, θέλοντας και μη, αφού κάθεται στον πάγκο της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Σε συνέντευξη, την οποία παραχώρησε ο προπονητής του Θρύλου, ήταν αποκαλυπτικός. Τόσο για τον εαυτό του, όσο και για παίκτες του.

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για:

-την πορεία του Ολυμπιακού έως τώρα: «Πιστεύω πως δεν θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Η απόδοσή μας είναι μέχρι τώρα εξαιρετική, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Υπάρχει δρόμος ακόμη, γιατί έχουμε και τα playoffs, αλλά θα ήταν παράλογο να ζητήσω κάτι παραπάνω από όσα έχει δώσει η ομάδα ως τώρα».

-τις φιλοδοξίες του ως προπονητής: «Όταν αισθάνομαι καλά, δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο πέρα από την δουλειά μου. Θα ήθελα να δοκιμάσω και σε άλλα πρωταθλήματα, όπως το αγγλικό, αλλά για την ώρα δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Και αυτό δεν έχει να κάνει με έλλειψη φιλοδοξιών, αλλά γιατί είμαι χαρούμενος, βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με έξι εκατομμύρια φιλάθλους που την αγαπούν και μου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικώ τίτλους».

-το ότι το όνομά του «παίζει» για μεγάλους συλλόγους της Πορτογαλίας: «Το θεωρώ φυσιολογικό, όταν υπάρχουν προβλήματα σε μια μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας να γράφεται το όνομά μου, αλλά δεν υπάρχει κάτι πέρα από αυτό. Το βλέπω από απόσταση και ψύχραιμα».

-το ενδιαφέρον ομάδων για τον Σεμέδο: «Σαν προπονητές πάντα είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι υπάρχει ανάγκη να πουλήσει η ομάδα για να ενισχύσει το μπάτζετ της. Υπάρχει πολλή κουβέντα για την Μπενφίκα, αλλά δεν είναι μόνο η Μπενφίκα, γιατί γνωρίζω πως πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν».

- Ποντένσε και Σα: «Είναι χαρά και για μένα που κλήθηκαν στην εθνική Πορτογαλίας. Αποτελεί αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους και την ποιότητα της απόδοσης του Ολυμπιακού. Χαίρομαι γι’ αυτούς, γιατί ξέρω πως είναι μεγάλο όνειρό τους να παίξουν με το εθνόσημο».

Διαβάστε επίσης