Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μπενζιά; Παρών! Βαλμπουενά; ΠΑΡΩΝ!

Μπενζιά; Παρών! Βαλμπουενά; ΠΑΡΩΝ!
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019 - 15:54

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα ιδιαιτέρως δύσκολο ματς, με την Μπάγερν στο Μόναχο. Ένα ματς, για το οποίο όλοι οι παίκτες οφείλουν να είναι ετοιμοπόλεμοι και σε καλή κατάσταση. Το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να κρατήσει τον Ματιέ Βαλμπουενά στον πάγκο, στο ματς με την Ξάνθη, δείχνει ότι τον ετοιμάζει για το Μόναχο. Πράγμα απολύτως λογικό, αφού ο Γάλλος παικταράς είναι κεφάλαιο, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, επιστρέφει σε καλό επίπεδο και ο Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος αναμένεται να μπει ξανά στην «εξίσωση» του Μαρτίνς, για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δίχως να είναι δεδομένο το ότι ο Μπενζιά θα αρχίσει βασικός στο Μόναχο (ίσα-ίσα φαντάζει δύσκολο), είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα τον χρειαστεί, σε μία προσπάθεια να κοντρολάρει τον ρυθμό των Βαυαρών στο κέντρο και να μην επιτρέψει τους διεμβολισμούς, από τον άξονα.

Και οι δύο παίκτες έχουν πάρει ανάσες, έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισαν το προηγούμενο διάστημα, γνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αναμένεται να βοηθήσουν, την ομάδα, στο Μόναχο.

Διαβάστε επίσης