Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως ο Ολυμπιακός μπορεί να ονειρεύεται!

Είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως ο Ολυμπιακός μπορεί να ονειρεύεται!
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019 - 23:57

Την Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (06/11, 19:55) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το έργο των «ερυθρόλευκων», όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο…

Και γίνεται ακόμη δυσκολότερο, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπάγερν το τελευταίο διάστημα, τα οποία οδήγησαν στην απομάκρυνση του Κόβατς από τον πάγκο της ομάδας, η οποία θα κληθεί να βγάλει αντίδραση...

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μία ομάδα, η οποία μπορεί να ονειρεύεται, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Κριστιάν Καρεμπέ στο 2ο τεύχος του επίσημου περιοδικού του Θρύλου.

Μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την πανίσχυρη Μπάγερν, κάτι το οποίο έδειξε και στο εντός έδρας αγώνα με τους «Βαυαρούς», εκεί όπου ανάγκασε τους Γερμανούς σε… υπερκόπωση, πέφτοντας σωρηδόν στον αγωνιστικό χώρο με το σφύριγμα της λήξης του ματς.

Φυσικά, στις τάξεις των Πειραιωτών γνωρίζουν το πόσο δύσκολο είναι το έργο που έχουν μπροστά τους. Όμως, είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η πρόκληση για όλους στην ομάδα είναι τεράστια και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται, κάνοντας τη διαφορά σε ένα τέτοιο τοπ επιπέδου παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός της Ευρώπης, εκεί όπου δεν υπάρχει «εξυγίανση», μολονότι και στο πρωτάθλημα πρώτος είναι, έχει δείξει εξαιρετική εικόνα, θέλοντας να συνεχίσει στις θετικές εμφανίσεις, παίρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα που στοιχίζει σχεδόν 1 δις...

Διαβάστε επίσης