Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιο μεγάλη πρόκληση! Ο Τζήλος ξανά στον ΠΑΟΚ...

Πιο μεγάλη πρόκληση! Ο Τζήλος ξανά στον ΠΑΟΚ...
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019 - 14:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η... εξυγίανση μαρσάρει και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μεγαλύτερη πρόκληση από αυτή του Σκουλά (Θεσσαλίας) στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος, είναι η επιλογή του Τζήλου (Λάρισας) στο ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ.

Ο πίνακας της Superleague έχει 26 διαιτητές και ο Περέιρα έβαλε τον Τζήλο σε δεύτερο σερί παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Πού αλλού γίνονται αυτά;

Πως βοηθά τη διαιτησία ο Πορτογάλος των 22.500 ευρώ το μήνα;

Πότε επιτέλους θα τον διώξουν;

Ο διεθνής ρέφερι ήταν στο VAR του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2, όπου ο Βίνσιτς κράτησε αδικαιολόγητα καθυστερήσεις μετά το 95' και ο Τζήλος έστειλε τον Σλοβένο στην οθόνη για να δει και να δώσει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, με το οποίο έγινε το 2-2 στο 101' επειδή το κοιτάζαν από εδώ, το κοιτάζαν από εκεί.

Απορία: Ο αγώνας στην Τούμπα έληξε, ή ο Τζήλος θα πάει κατευθείαν στο Ηράκλειο;

Ο Περέιρα, άραγε, δεν ντρέπεται με αυτά που κάνει;

Ο Τζήλος ήταν ο διαιτητής στη φιέστα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0, όπου έδωσε ισάριθμα πέναλτι σε δυο πεσίματα του Γιαννούλη (8') και μετά σε βουτά του Μάτος (στο 30' που έχασε ο Πέλκας).

Μια από τα ίδια και ο Μανούχος

Εξίσου μεγάλη πρόκληση με τον Τζήλο είναι η επιλογή του Μανούχου (Αργολίδας) στο VAR του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ. Είναι ο διαιτητής που αποδοκιμάστηκε έντονα στο γήπεδο, στο 39' του ματς της φετινής σεζόν Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2, όπου δεν έδωσε πέναλτι σε διαφορετικά τραβήγματα των Μάτος, Βαρέλα στους Σουάρεθ, Μπαράλες, οι οποίοι βρέθηκαν στο έδαφος.

Ο Μανούχος είναι νέο ταλέντο της... εξυγίανσης. Το καλοκαίρι ο Περέιρα ήθελε να τον βγάλει από τους πίνακες και σώθηκε την τελευταία στιγμή...

Οι ορισμοί είναι για να προστατεύονται οι διαιτητές και οι ομάδες, δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν όλοι παντού. Συνεπώς, δεν φταίνε οι ρέφερι αλλά ο ακατάλληλος Περέιρα.

Διαβάστε επίσης

Ποντένσε: «Ανυπομονώ»! (vid)

Ποντένσε: «Ανυπομονώ»! (vid)

Ο «Σούπερμαν» του Ολυμπιακού μίλησε για την αποψινή «μάχη» του Ολυμπιακού, για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου.

Θρύλος είσαι!

Θρύλος είσαι!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως, έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι του… πάνε τα δύσκολα, όντας αποφασισμένος να τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Live στο gavros.gr στις 19:55/CS2.