Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Σα, Σεμέδο και Ποντένσε η αποστολή της Πορτογαλίας!

Με Σα, Σεμέδο και Ποντένσε η αποστολή της Πορτογαλίας!
Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019 - 17:38

Στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για τα ματς με την Λιθουανία και το Λουξεμβούργο στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020 βρίσκονται οι Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Ντανιέλ Ποντένσε.

Και οι τρεις Πορτογάλοι του Θρύλου πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα και έχουν έτσι κερδίσει και τον ομοσπονδιακό τους τεχνικό, Φερνάντο Σάντος.

Οι Σα, Σεμέδο, Ποντένσε βρίσκονται το τελευταίο διάστημα συνεχώς στις κλήσεις της εθνικής τους ομάδας, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία τους στον Ολυμπιακό.

Μία ακόμη δικαίωση για τους Πορτογάλους του Θρύλου, οι οποίοι έχουν επιστρέψει για τα καλά στην εθνική τους ομάδα, κάτι το οποίο χρωστούν σε πολύ μεγάλη βαθμό στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Φερνάντο Σάντος:

Μπέτο, Σα, Ρούι Πατρίσιο, Ρικάρντο Περέιρα, Νέλσον Σεμέδο, Φόντε, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Ρούμπεν Σεμέδο, Γκερέιρο, Μάριο Ρούι, Ντανίλο Περέιρα, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Νέβες, Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Μάριο, Μουτίνιο, Πίτσι, Μπρούμα, Ποντένσε, Αντρέ Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιόγκο Ζότα, Έντερ και Πασιένσια.

Διαβάστε επίσης

«Πίσω στη βάση» (pic)

«Πίσω στη βάση» (pic)

Επέστρεψε στις προπονήσεις στο Ρέντη ο Ολυμπιακός, πιάνοντας δουλειά για το ματς με τον Ατρόμητο.