Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοιτάμε μπροστά, καταπληκτική ατμόσφαιρα ξανά» (pic)

«Κοιτάμε μπροστά, καταπληκτική ατμόσφαιρα ξανά» (pic)
Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019 - 23:07

Το δικό του μήνυμα μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου έστειλε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Θρύλου έγραψε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν προετοιμαστεί για να κοιτάζουν μπροστά, κάτι το οποίο πρέπει να πράξουν και τώρα.

Ενώ, αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος δημιούργησε για μία ακόμη φορά εξαιρετική ατμόσφαιρα, όντας στο πλευρό της ομάδας και στην Γερμανία.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά έχουμε προετοιμαστεί για να κοιτάμε μπροστά. Καταπληκτική ατμόσφαιρα για μία ακόμη φορά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tough game. Wasn’t the result that we wanted but we are prepare to go forward ????????????⚽️ Amazing support once again ????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Podence ???????? (@podence) στις

Διαβάστε επίσης

Σε κακό βράδυ κόντρα στην Μπάγερν, «λύγισε» στο τέλος...

Σε κακό βράδυ κόντρα στην Μπάγερν, «λύγισε» στο τέλος...

Οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε κακή ημέρα κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν, ωστόσο, κατάφεραν να δημιουργήσουν… προβλήματα στους «Βαυαρούς», χάνοντας με 2-0 με δύο γκολ στα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης, 69’ και 89’.