Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάνει Ατρόμητο ο Βαλμπουενά!

Χάνει Ατρόμητο ο Βαλμπουενά!
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 - 14:14

Άτυχος στάθηκε και πάλι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με την επιστροφή της ομάδας από το Μόναχο μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου έπαθε υποτροπή στη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, όπως μετέδοσε ο Διονύσης Βερβελές στον «αέρα» του «Sport24 radio 103,3».

Αυτό συνεπάγεται ότι ο Βαλμπουενά θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δέκα ημέρες. Κάτι που φυσικά τον αναγκάζει να μείνει εκτός πλάνων για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Θυμίζουμε, τόσο στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη, όσο και την Τετάρτη με τη Μπάγερν Μονάχου στην «Αλιάνζ Αρίνα», ο Γάλλος μπήκε αλλαγή. Και από τη στιγμή που ήταν ανέτοιμος, έπαθε νέα ζημιά.

Φυσικά είναι θετικό το γεγονός ότι μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στο ιατρικό επιτελείου του Ολυμπιακού αλλά και στον ίδιο τον Βαλμπουενά ότι θα έχει χρόνο ώστε να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θρύλου.

Εκεί όπου ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σίγουρο ότι θα τον χρειαστεί, ειδικά στις αναμετρήσεις κόντρα στην Τότεναμ αλλά και σε αυτή με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης