Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αίσχος: Νέο «χάδι» στον ΠΑΟΚ για τη «ζούγκλα» στην Τούμπα

Αίσχος: Νέο «χάδι» στον ΠΑΟΚ για τη «ζούγκλα» στην Τούμπα
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 - 17:53
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πάλι καλά που δεν τους ζήτησαν και συγγνώμη. Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός είχε καταγγείλει την... εξυγίανση της Τούμπας, κάνοντας αναφορά σε «ύβρεις και προπηλακισμοί παικτών και τεχνικού επιτελείου από ανθρώπους του ΠΑΟΚ»,, μετά τη λήξη του αγώνα της Κυρικής. Κι όμως, η ομάδα τη Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 17.000 ευρώ, την στιγμή που το ίδιο όργανο σ.σ. η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο 18.000 ευρώ στον Καραπαπά για τις δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Λάρισα!

Το γράφουμε επειδή... φαίνονται από μακριά τα δυο μέτρα και δυο σταθμά. Επειδή πρόκειται για ακόμη μια απαράδεκτη απόφαση, ακόμη μια ποινή-χάδι στον ΠΑΟΚ.

Γιατί δεν ζήτησε το βίντεο;

Ακόμη ένα ερώτημα που προκύπτει από την όλη υπόθεση είναι γιατί το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας δεν ζήτησε το βίντεο των αποδυτηρίων του ΠΑΟΚ; Μόνο έτσι θα διαπίστωνε τι πραγματικά έγινε, άσχετα αν ο Διούδης ανακάλεσε την καταγγελία του (σ.σ. οι λόγοι είναι ευνόητοι).

Αναλυτικά η απόφαση:

Ε/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδης (φροντιστής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 3/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ' αριθ. πρωτ. 3592/19/2353160 από 5/11/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Μελετλίδη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνολική χρηματική ποινή δεκαεπτά χιλιάδων (17.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Μελετλίδη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα.

Είναι και θέμα Superleague

Για την... εξυγίανση τα έχουμε πει πολλές φορές. Δεν έψαχναν τις χαμένες Κυριακές τους αλλά το 100-0 υπέρ της ομάδας τους. Αυτό το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες που γελάνε μαζί τους, ειδικά με κάποια περιθωριακά σάιτ που το παίζουν αντικειμενικά και ήθελαν να παρουσιάσουν ότι υπάρχει πρόβλημα στο Καραϊσκάκη, αν και ειδικά στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα έχει προκύψει το παραμικρό πρόβλημα. Όμως, τα έκαναν όλα για να κάνουν προπαγάνδα...

Δεν ντρέπονται, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του Παναθηναϊκού, στον ΠΑΟΚ με όσα κάνουν στην Τούμπα; Μαζί με τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου δεν έκαναν... εξυγίανση; Γυρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, κάθε φορά γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Ας παρέμβει κάποιος. Ας συζητηθεί το θέμα και στη Λίγκα, όπου ο Μ. Γκαγκάτσης ήθελε να γίνει πρόεδρος! Ο Γραμμένος ακούει; Ο Αυγενάκης; Η αστυνομία;

Είναι γνωστές οι καταγγελίες του Ολυμπιακού για όσα έκαναν την προηγούμενη σεζόν, σε βάρος και του Μαρινάκη αλλά και της αποστολής του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης