Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στο Ναό για μία ακόμη παράσταση!

Επιστροφή στο Ναό για μία ακόμη παράσταση!
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 - 22:42

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, υποδεχόμενος στο Ναό την Κυριακή (10/11) τον Ατρόμητο για την 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» και τη φετινή σεζόν παίρνουν τεράστια δύναμη από την έδρα τους, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και μέσα από τους αριθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θρύλος έχει δώσει μέχρι στιγμής 10 ματς στο «κάστρο» του, μετρώντας 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Μάλιστα, η ισοπαλία ήρθε κόντρα στην Τότεναμ (2-2), ενώ η ήττα κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν (3-2).

Ακόμη πιο εντυπωσιακός είναι ο συντελεστής τερμάτων του Θρύλου στο Ναό. Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει 26 φορές στα ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας δεχτεί μόλις 6 τέρματα στα μετόπισθεν, τα 5 από τις Τότεναμ και Μπάγερν...

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, επιστρέφουν στο Ναό για μία ακόμη «ερυθρόλευκη» παράσταση κόντρα στον Ατρόμητο.

Με τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς να είναι αποφασισμένοι με τη βοήθεια του κόσμου τους να φτάσουν σε μία ακόμη εντός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν, η οποία θα τους διατηρήσει στην κορυφή, μόνους πρώτους στο βαθμολογικό πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης