Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αν στην Τούμπα ήθελε 5 λεπτά καθυστερήσεις, στο Ξάνθη-Ολυμπιακός ήθελε 20»

«Αν στην Τούμπα ήθελε 5 λεπτά καθυστερήσεις, στο Ξάνθη-Ολυμπιακός ήθελε 20»
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 - 23:00

Τα απίθανα που συνέβησαν στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό σχολίασε με δηλώσεις του στη Nova ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής του ΠΑΟ αναφέρθηκε στα 5 λεπτά που δόθηκαν ως καθυστερήσεις στην αναμέτρηση, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να δοθούν τόσα πολλά λεπτά σε αυτό το παιχνίδι.

Μάλιστα, επισήμανε ότι αν το συγκεκριμένο παιχνίδι στην Τούμπα ήθελε 5 λεπτά καθυστερήσεις, σε εκείνο του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη θα έπρεπε να παιχτούν 20 επιπλέον λεπτά.

Τέλος, υποστήριξε ότι ακόμη και έτσι το ματς θα έπρεπε να έχει λήξει όταν ο Διούδης έπιασε την μπάλα στα 95:20, κάτι το οποίο ωστόσο δεν έγινε ποτέ...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν ποτέ πέντε λεπτά καθυστερήσεις. Ποτέ. Έχω δει το παιχνίδι ολόκληρο και πρέπει να υπάρχουν τρία με τέσσερα το ανώτερο. Το ματς δεν τέλειωσε στα χέρια του τερματοφύλακα που είχε 95:20 με τη μπάλα στα χέρια. Αν στο δικό μας παιχνίδι ήθελε πέντε λεπτά καθυστερήσεις, στο παιχνίδι Ξάνθη – Ολυμπιακός και Λαμία – Βόλος πρέπει να παίζανε 20».

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στο Ναό για μία ακόμη παράσταση!

Επιστροφή στο Ναό για μία ακόμη παράσταση!

Ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετράει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με συντελεστή τερμάτων 26-6 και είναι έτοιμος για ένα ακόμη τρίποντο στο «κάστρο» του κόντρα στον Ατρόμητο.