Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλο «όπλο» στο «οπλοστάσιο»

Μεγάλο «όπλο» στο «οπλοστάσιο»
Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019 - 11:52

Μένοντας μακριά από άλλες ατυχίες και αναποδιές, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναμένεται σύντομα να πατήσει ξανά χορτάρι. Όχι για προπόνηση, όμως, αλλά για επίσημο αγώνα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έλειψε πολύ από τον Ολυμπιακό, όμως όλα αυτά είναι έτοιμα να… μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πέρασε δια πυρός και σιδήρου, για να επιστρέψει κόντρα στον Πανιώνιο, όπως όλα δείχνουν.

Η επιστροφή του αυτή σηματοδοτεί την προσθήκη ενός μεγάλου «όπλου» στο «οπλοστάσιο» του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Λάζαρος είναι άριστος γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει εμπειρία, πάθος για την ερυθρόλευκη φανέλα… ζηλευτό και μεγάλη… τρέλα να παίξει μπάλα. Όλα αυτά, συνδυασμένα, μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πάρει πολλά πράγματα και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα, στο παιχνίδι του.

Ευχάριστα νέα, για τον Μαρτίνς, η επάνοδος του Λάζαρου στις προπονήσεις, από την Παρασκευή. Ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να προσθέσει στις επιλογές του έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Το έχει αποδείξει στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης