Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του Θρύλου για το ματς με τον Ατρόμητο! (pic)

Η αποστολή του Θρύλου για το ματς με τον Ατρόμητο! (pic)
Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019 - 20:58

Την προετοιμασία του για την αυριανή (10/11) αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης των Πειραιωτών στο Ρέντη, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός έδειξε και στην τελευταία του προπόνηση πριν από το ματς με τον Ατρόμητος ότι είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όντας πανέτοιμος να επιστρέψει στις εξαιρετικές του εμφανίσεις και στις νίκες μπροστά από τον κόσμο της ομάδας. Με το τρίποντο να τον διατηρεί μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάτι το οποίο αποτελεί από μόνο του ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για αυτό τον αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου με στόχο τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο:

Σα, Αλέν, Τζολάκη, Γκασπάρ, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδη, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Παπαδόπουλο, Τσιμίκα, Κούτρη, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Μπενζιά, Ξενιτίδη, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο. / The squad players selected ahead of the match against Atromitos FC. ????⚪️⚽️ #Olympiacos #Slgr #OLYATR #Football #SquadList

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Οι γνωστές απουσίες...

Οι γνωστές απουσίες...

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, αφήνοντας εκτός μόνο τους ανέτοιμους Βαλμπουενά, Λάζαρο, Σισέ και τον τραυματία Φορτούνη.

Τεράστιο πάθος για επιστροφή στις νίκες!

Τεράστιο πάθος για επιστροφή στις νίκες!

Ομάδα και κόσμος δεν βλέπουν την ώρα για τη σέντρα του αγώνα με τον Ατρόμητο, με όλους να είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο τρίποντο.