Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φύσει πιο επιθετικός, με Σουντανί-Ελ Αραμπί

Φύσει πιο επιθετικός, με Σουντανί-Ελ Αραμπί
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 - 10:42

Το δίδυμο Σουντανί-Ελ Αραμπί, το οποίο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την επίθεση του Ολυμπιακού, στο σημερινό ματς, κόντρα στον Ατρόμητο, εγγυάται, αυτομάτως, μία ομάδα πιο επιθετική, από εκείνη που έχουν συνηθίσει. Οι δύο ποδοσφαιριστές, άλλωστε, ηγούνται του Ολυμπιακού, στο σκοράρισμα, στη Super League 1, έχοντας σημειώσει 4 γκολ έκαστος.

Δεν είναι μόνο το γκολ, όμως, εκείνο το οποίο προσφέρουν, στο παιχνίδι της ομάδας. Και οι δύο παίκτες είναι, φύσει, επιθετικογενείς, με αποτέλεσμα όλος ο Ολυμπιακός, από τη μέση και μπροστά, να γίνεται πιο επιθετικός. Ο Ελ Αραμπί είναι ένας σέντερ φορ-«φονιάς» με τρομερό ένστικτο, μέσα στην περιοχή, ενώ από κοντά βρίσκεται και ο Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός μπορεί να μην είναι «καθαρός» επιθετικός, όμως πατάει πολύ στην περιοχή του αντιπάλου και ψάχνει το γκολ, περισσότερο, από τη δημιουργία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε, στη συνέντευξη, την οποία παραχώρησε στη Nova, για το ματς με τον Ατρόμητο, ότι θέλει να δει την ομάδα του να γίνεται πιο αποτελεσματική και ουσιαστική, στα τελευταία 20 μέτρα του γηπέδου, ως το αντίπαλο τέρμα. Καλύτερες τελικές προσπάθειες προς την εστία, καλύτερες τελικές πάσες, καλύτερους αυτοματισμούς. Αυτό δουλεύει και θα συνεχίσει να δουλεύει ο Πορτογάλος. Και με τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, είναι δεδομένο ότι ο Θρύλος ανεβαίνει πολύ, σε επιθετικότητα και ικανότητα, στην τελική προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει εκεί όπου ανήκει! (pics)

Επιστρέφει εκεί όπου ανήκει! (pics)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 17:15 (live στο gavros.gr και στο NS2HD) τον Ατρόμητο και στόχος είναι η νίκη, η οποία θα τον επαναφέρει στη φυσική του θέση, την πρώτη.