Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο +2 από ΠΑΟΚ, στο +9 από ΑΕΚ ο Θρύλος! (pic)

Στο +2 από ΠΑΟΚ, στο +9 από ΑΕΚ ο Θρύλος! (pic)
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 - 21:55

Η 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, ουσιαστικά τελείωσε, απομένει μόνο το ματς της Λάρισας κόντρα στην Λαμία τη Δευτέρα (11/11).

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου, νικώντας και τη διαιτησία του Σκουλά, μία νίκη η οποία τον διατηρεί μόνο πρώτο στο βαθμολογικό πίνακα της Superleague 1. Με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αήττητοι, μετρώντας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες, μαζεύοντας μέχρι στιγμής 26 βαθμούς.

Έτσι, ο Θρύλος βρίσκεται στο +2 από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 01 Δεκεμβρίου, αφού οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 1-0 του ΟΦΗ, με τη… βοήθεια των Τζήλου-Μανούχου.

Ο Ολυμπιακός έχει από κάτω του φυσικά και την ΑΕΚ, η οποία μετά την ήττα της με 3-2 από τον ΠΑΟ βρίσκεται στο -9 από τους Πειραιώτες. Πραγματικά, τσουχτερό κρύο για τους «κιτρινόμαυρους» από τον μήνα Νοέμβριο.

Και όλα αυτά σε ένα πρωτάθλημα «εξυγίανσης»… Με όλους να βλέπουν κάθε αγωνιστική την… πρεμούρα κάποιων να κάνουν ό,τι μπορούν για να σταματήσουν τον Ολυμπιακό, αλλά και να ευνοήσουν σκανδαλωδώς τον ΠΑΟΚ…

Όμως, ακόμη και έτσι κόντρα σε όλους και σε όλα ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος… Και εκεί θα παραμείνει μέχρι το φινάλε.

Διαβάστε επίσης