Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είχαμε υπομονή, όλοι πρέπει να δίνουν το 100%»

«Είχαμε υπομονή, όλοι πρέπει να δίνουν το 100%»
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 - 22:38

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο Κρητικός μέσος των Πειραιωτών ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Θρύλου με 2-0, έχοντας και την ασίστ για το 1-0 στο γκολ του Ποντένσε.

Ο Μπουχαλάκης στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς στάθηκε στην υπομονή που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ υπογράμμισε ότι άπαντες στην ομάδα θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι και δίνουν το 100%, όταν αυτό τους ζητείται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο σκόρερ παίρνει πάντα τα εύσημα περισσότερο. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Νομίζω, ότι ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο, αν και δεν σκοράραμε, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και όσο περνούσε η ώρα, πιεστήκαμε λίγο. Στο δεύτερο, ωστόσο, ηρεμήσαμε, παίξαμε κάτω την μπάλα, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε δύο γκολ. Και νομίζω, ότι εκεί, τελείωσαν τα πράγματα!».

Για την υπομονή που έδειξε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι:

«Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, για αυτό και καταφέραμε να τους ανοίξουμε. Και από εκεί και πέρα, νομίζω έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς!»

Για τη δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού:

«Στο Καραϊσκάκη ξέρουμε, ότι πρέπει να μπαίνουμε δυνατά στο παιχνίδι. Ξέρουμε, ότι το παιχνίδι θα κινείται ανάλογα με το ρυθμό που του δίνουμε εμείς! Προσπαθήσαμε να δώσουμε ρυθμό και τα καταφέραμε».

Για την ετοιμότητα και τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν:

«Είμαστε επαγγελματίες, ο καθένας θα πρέπει να είναι έτοιμος κάθε στιγμή. Πλεόν, δεν γίνεται αλλιώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, οι απαιτήσεις με Ελλάδα και Ευρώπη. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι, κάθε στιγμή, στην κατάσταση που πρέπει και να δώσει το 100%».

Για το β’ ημίχρονο κόντρα στον Ατρόμητο:

«Το σημαντικό είναι, ότι απολαύσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε όρεξη, προσπαθήσαμε να παίξουμε, να μη διώξουμε την μπάλα. Ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες, νομίζω ότι το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Για την κλήση του στην εθνική ομάδα:

«Είναι πολύ σημαντικό και είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες να έχουν Έλληνες παίκτες! Πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να γίνονται όλο και περισσότεροι, γιατί υπάρχει η διάθεση, αλλά και η ποιότητα. Γνωρίζουμε, ότι μετά τη διακοπή, αν εξαιρέσουμε τη διακοπή των Χριστουγέννων, τα παιχνίδια συνεχίζουν να είναι πάρα πολλά και τα περισσότερα σε κοντινό χρόνο. Ελπίζω τα παιδιά να ξεκουραστούν αυτές τις ημέρες, να γυρίσουν πρώτα από όλα υγιείς, να κάνουν ό,τι καλύτερο με τις Εθνικές τους ομάδες και από την άλλη βδομάδα, να ξεκινήσουμε, γιατί η συνέχεια είναι απαιτητική. Κοιτάζω παίκτες υψηλού επιπέδου, για να παίρνω τα θετικά στοιχεία και να τα προσθέτω όσο μπορώ στο παιχνίδι μου. Σκοπός μου είναι να βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι και φορά με τη φορά».

Διαβάστε επίσης

Μόνος στην κορυφή μέχρι το τέλος!

Μόνος στην κορυφή μέχρι το τέλος!

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη διακοπή του πρωταθλήματος, όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη του με 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο, εκεί όπου θέλει να μείνει μέχρι το φινάλε της σεζόν κόντρα σε όλους και σε όλα!

Στο +2 από ΠΑΟΚ, στο +9 από ΑΕΚ ο Θρύλος! (pic)

Στο +2 από ΠΑΟΚ, στο +9 από ΑΕΚ ο Θρύλος! (pic)

Ο Ολυμπιακός μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή… Σε ένα πρωτάθλημα «εξυγίανσης», όπου κάνει μεγαλύτερο το έως τώρα επίτευγμα των Πειραιωτών.