Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αφιονισμένος» ο Μπουχαλάκης

«Αφιονισμένος» ο Μπουχαλάκης
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 - 09:35

«Κολώνα» στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, αποτελεί ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Έλληνας κεντρικός χαφ, για τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς είχε εκφραστεί από την αρχή πολύ θετικά, δικαιώνει διαρκώς τον προπονητή του, για την επιλογή του να τον κρατήσει, τότε, στο Λιμάνι.

Ο Μπουχαλάκης βρίσκεται σε τρομερή άνοδο και διαρκώς βελτιώνεται. Κουβαλάει την μπάλα, μοιράζει το παιχνίδι, γεμίζει στην περιοχή με σέντρες και με μακρινές μπαλιές δημιουργεί συνθήκες ανισορροπίας, για τον αντίπαλο. Το προσόν, το οποίο έχει βελτιώσει άρδην, όμως, είναι εκείνο της κάθετης πάσας. Ο Μπουχαλάκης μοιράζει σταθερά, σε κάθε ματς πλέον, κάθετες πάσες ικανές να «κόψουν στη μέση» την αντίπαλη άμυνα και βγάζει τους επιθετικούς, ή τους ακραίους, σε καλή θέση για γκολ, με προϋποθέσεις.

Αυτό το στοιχείο δουλεύει πολύ μαζί του, στις προπονήσεις, ο Πέδρο Μαρτίνς. Την κάθετη πάσα, την οποία, όπως φαίνεται, ο Μπουχαλάκης την έχει. Ένα θέμα είναι η διαχείρισή του, καθώς από την αρχή της σεζόν παίζει συνεχόμενα, με αποτέλεσμα να εμφανίζει μία σχετική κόπωση, σε ορισμένα σημεία, ορισμένων παιχνιδιών.

Παρόλα αυτά, παραμένει ένας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, όπως ήταν και την Κυριακή, στο ματς με τον Ατρόμητο. Κορυφαίος και… αφιονισμένος, συνεχίζει να οδηγεί τον Ολυμπιακό, από τη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε επίσης