Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετική η εικόνα του Λοβέρα

Θετική η εικόνα του Λοβέρα
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 - 11:46

Εξαιρετική άποψη έχει για τον Μάξι Λοβέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα και, παράλληλα, θεωρεί πως η ανάδειξη του πλούσιου ταλέντου του Λοβέρα, αποτελεί ένα ακόμη προσωπικό του «στοίχημα».

Ο Λοβέρα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως στην πραγματικότητα της Ευρώπης και της Ελλάδας και αυτό κάνει, μέρα με τη μέρα. Η είσοδός του στο γήπεδο, στο ματς με τον Ατρόμητο, έδειξε για ακόμη μία φορά, του λόγου το αληθές. Κάθε φορά που ο νεαρός Αργεντινός μπαίνει στο γήπεδο, εμφανίζεται ανεβασμένος.

Και χθες, παίζοντας ως αλλαγή, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έδωσε ταχύτητα, ενέργεια και εκρηκτικότητα στην ομάδα. Στοιχεία τα οποία διαθέτει… πλούσια. Ο Λοβέρα μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να «ξεκλειδώσει» κλειστές άμυνες, με την τεχνική του, την ταχύτητά του και το «ένας με έναν», το οποίο έδειξε και χθες, ότι το… έχει.

Στο μέλλον θα πάρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και θα επανέλθει δριμύτερος. Ως βασικός, ή ως αλλαγή. Και έτσι, αλλά και αλλιώς, θα βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης

Κούρσα για δύο… με το ζόρι!

Κούρσα για δύο… με το ζόρι!

Ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις επάνω από τον ΠΑΟΚ και όμως η… «εξυγίανση» προσπαθεί με το ζόρι να κρατήσει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού… όρθιο.

Το πιο όμορφο, ΓΕΜΑΤΟ γήπεδο! (pics)

Το πιο όμορφο, ΓΕΜΑΤΟ γήπεδο! (pics)

Το Καραϊσκάκη είναι η πραγματική εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γεμάτο, με παλμό, χρώμα, πανηγυρική ατμόσφαιρα και κόσμο που απολαμβάνει μπάλα!