Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμπιστοσύνη στον «professor» του Θρύλου!

Εμπιστοσύνη στον «professor» του Θρύλου!
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 - 20:05

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα ακόμη παιχνίδι όπου ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε την ικανοποίησή του προς την ομάδα, καταχειροκροτώντας την μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου του Θρύλου δέχτηκε και ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διανύει την 2η του σεζόν στον Ολυμπιακό, έχοντας καταφέρει ήδη από την περυσινή σεζόν να κερδίσει τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Με τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις του Θρύλου να δημιουργούν ακόμη καλύτερη σχέση μεταξύ των φιλάθλων των Πειραιωτών και του έμπειρου κόουτς.

Ο κόσμος δείχνει σχεδόν σε κάθε ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ικανοποίησή του στη δουλειά που πραγματοποιεί ο Μαρτίνς, αλλά και την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπό του ότι θα καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη όλων των στόχων της.

Κάτι το οποίο, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό για τη ψυχολογία του «professor» του Θρύλου, ώστε να τα καταφέρει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Φοβερός Μπουχαλάκης!

Φοβερός Μπουχαλάκης!

Έχει κερδίσει με το… σπαθί του τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, κερδίζοντας πλέον και τον κόσμο της ομάδας.

Μία του μόνο ενέργεια αρκεί!

Μία του μόνο ενέργεια αρκεί!

Ο Ποντένσε έδειξε στο ματς με τον Ατρόμητο γιατί πρέπει να μένει στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη και στην μέτρια βραδιά του.