Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είναι το «κάστρο» σου, αυτή είναι η δύναμή σου!

Αυτό είναι το «κάστρο» σου, αυτή είναι η δύναμή σου!
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 - 18:27

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στον Ατρόμητο, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 κόντρα σε όλους και σε όλα, παραμένοντας μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση συνέχισαν το εντός έδρας σερί που «τρέχουν» τη φετινή σεζόν, φτάνοντας στις 6 νίκες στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμα ματς στο Φάληρο με συντελεστή τερμάτων 14-1.

Μάλιστα, εκτός από τα 6 αυτά ματς ο Θρύλος τη φετινή σεζόν έχει δώσει ακόμη 5 ευρωπαϊκούς αγώνες στο Ναό, όπου μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με συντελεστή τερμάτων 14-5.

Άρα ο Ολυμπιακός, συνολικά εντός έδρας έφτασε τη φετινή σεζόν στις 9 νίκες σε 11 ματς, έχοντας σκοράρει 28 γκολ με μόλις 6 παθητικό.

Καταλαβαίνει εύκολα κανείς το πόσο μεγάλη δύναμη παίρνει ο Θρύλος εντός έδρας. Αυτό είναι το «κάστρο» του Ολυμπιακού!

Ένα «κάστρο» το οποίο όλοι στις τάξεις της ομάδας περιμένουν πώς και πώς να δείξει τη δύναμή του και στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού, αυτόν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για τους Πειραιώτες, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να προετοιμάζονται ήδη, αν και το ματς είναι στις 01 Δεκεμβρίου για να δείξουν στον ΠΑΟΚ για μία ακόμη φορά τι εστί Πειραιάς!

Διαβάστε επίσης

Μία του μόνο ενέργεια αρκεί!

Μία του μόνο ενέργεια αρκεί!

Ο Ποντένσε έδειξε στο ματς με τον Ατρόμητο γιατί πρέπει να μένει στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη και στην μέτρια βραδιά του.