Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κόντρα στην «εξυγίανση», θα είναι το πιο μάγκικο απ’ όλα!

Κόντρα στην «εξυγίανση», θα είναι το πιο μάγκικο απ’ όλα!
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 - 20:26

Μία ακόμη αγωνιστική «εξυγίανσης» ήταν η 10η του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό όμως κόντρα σε όλους και σε όλα να παίρνει τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο και να συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα…

Σε μία αγωνιστική, ωστόσο, όπου φάνηκε για μία ακόμη φορά ποιες είναι οι διαθέσεις των «εξυγιαντών»…. Κάνοντας ό,τι μπορούν για να σταματήσουν τον Ολυμπιακό και να ευνοήσουν τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες έχουν συνειδητοποιήσει πλέον για τα καλά τι πρέπει να κάνουν για να επιστρέψουν εκεί όπου αξίζουν, στην κορυφή και στους τίτλους. Δεν πρέπει να νικήσουν μόνο αντιπάλους, αλλά ολόκληρη την «εξυγίανση».

Ωστόσο, άπαντες στις τάξεις της ομάδας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε τη φετινή σεζόν να υπερνικηθεί κάθε εμπόδιο.

Άλλωστε, το φετινό πρωτάθλημα το θέλει πάρα πολύ ο κόσμος του Ολυμπιακού, ίσως περισσότερο από κάθε προηγούμενο άλλο.

Αφενός, δύο χρόνια μακριά από το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό είναι πάρα πολλά, αφετέρου κόντρα σε αυτή την «εξυγίανση» θα είναι το πιο μάγκικο απ’ όλα.

Με την «δίψα» για το 45ο τη φετινή σεζόν να ξεχειλίζει σε όλους στις τάξεις της ομάδας, θέλοντας να πανηγυρίσουν τον τίτλο ακόμη και έχοντας απέναντί τους πάντες και τα πάντα!

Διαβάστε επίσης

Εμπιστοσύνη στον «professor» του Θρύλου!

Εμπιστοσύνη στον «professor» του Θρύλου!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πιστεύει στον Πέδρο Μαρτίνς ότι θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή στους τίτλους, αποθεώνοντάς τον στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Φοβερός Μπουχαλάκης!

Φοβερός Μπουχαλάκης!

Έχει κερδίσει με το… σπαθί του τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, κερδίζοντας πλέον και τον κόσμο της ομάδας.